Company of Heroes 2 - a háború ezer arca

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 29.
  • Videó
Link másolása
A Relic vadonatúj trailert osztott meg velünk a közelgő Company of Heroes 2-ről. A videóból nyilvánvalóvá válik, hogy számos út létezik a háborúzásra. Gyalog, járművel, vagy a levegőben zajlik a vérontás.

A csatatereken rengeteg különböző módon törhetünk borsot az ellenség orra alá, ahány helyszín, annyiféle lehetőség vár ránk. A Company of Heroes 2 nem szűkölködik eszközökben - győződj meg róla te is az új előzetes segítségével!

Megjelenés június 25-én, kizárólag PC-n.

13.
13.
Lorthirash
hát igen hiába ez a sok ötlet multi téren szerintem se üt majd akkorát
StarCraft II a jó multis rts.
12.
12.
Quent1n
#9: Vagy mondjuk, hogy a tank tovább gurul kilőtt motorral-leszakadt lánctalppal.. Az útvonalkeresés valami botrány, a sok random dolog pedig eléggé szétcseszi a játékélményt. Nincs idegesítőbb annál mint mikor a 340mp -s csipád egy lépésről a másik csipa mellé lő az meg pofánlövi egyből. Vagy mikor tüzérségi támogatást kérsz x helyre és el se találja az ellenséget. Mikor a drága 35 municióba kerülő sticky bomb hatástalanul pukkan el. Mikor a rendszer ledobálja a játékosokat mert ócska P2P van..

Mióta Steames lett azóta meg még fapadossá is vált.. Én a 2-től azt várom, hogy a játékmenet fejlődjön, tanulva az első rész hibáiból, hogy tökéletesen lehessen vele szórakozni akár több ezer órán át is. Igenis legyen "esze" az egységeknek ne forogjanak egy helyben és ne akadjanak el a semmiben stb. És ezért fogadom egyelőre a második részt kicsit kétkedve, mert ilyen dolgokba nem látom a komoly fejlődést még.
11.
11.
goblinfing
Régen mikor több időm volt sokat toltam RTS-el mára már se időm, se erőm ilyesmire de jól néz ki, Jó szórakozást hozzá mindenkinek.
10.
10.
9.
9.
PAtr0n
#7: Valahol megértem amit írsz, gondolok itt többek között a "célpontkövető" tanklövedékre. Ha úgy számolta ki a motor hogy betalál, képes volt a lövedék akár 10-20 fokos pályamódosításra, és telibe verte a másik tankot :D
Ezt félretéve nagyon élvezetes a játék még így is, de tudom milyen élményromboló hatása van a multis játékra a különböző bugoknak.
8.
8.
EBR2000
Legjobban várt stratégia számomra! Jelenne már meg!
7.
7.
Quent1n
#3: Az a baj, hogy az első résszel ha letolsz 100-200 meccset multiban már nagyon szembeötlőek a hibái és ezek mind rendszer, illetve játékmenetbeli hibák tehát nem elavult grafika meg ilyesmi. Stratégiai játékoknál egy sima single teszt nem feltétlen mérvadó. Egy keveset toltam eddig a bétával de nem nyűgözött le annyira. Igen gyönyörű, igen ötletes a fagyás és társai, de nem ettől lesz jó hosszú távon.
6.
6.
Bazsika B
A következő nagy FPS alatt a Sega biztos hogy a Rome 2 Total War-t értette! :)
5.
5.
Ótvar
#3: és ez a legjobb benne, hogy csak hozzátettek az elsőhöz, nem újragondolták az egészet
3.
3.
PAtr0n
Szépen látszik a gameplay videókon, hogy csak hozzátettek az első részhez, de nem lesz sok változtatás benne. Szinte biztosra veszem, hogy csak jó értékeléseket fog bezsebelni. Nem rég vettem meg steam-en az elsőt és kiegészítőit, nagyon jó áron hozzá lehet jutni most már. Ja és már van olyan erős a gépem, hogy maxon élvezhetem. Remélem ez már nem lesz annyira gépgyilkos. :)
2.
2.
markoci555
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...