PlayStation 4-re is jön a Warframe

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 5.
  • Hír
Link másolása
A Digital Extremes free-to-play shootere nem csupán a PC-sek kiváltsága lesz, hanem a Sony next-gen konzolján is tiszteletét teszi. A PS4-es változat megtartja a korábban látott mikrotranzakciós modellt.

A remek The Darkness 2-ről és a félresikerült Star Trek: The Game-ről elhíresült Digital Extremes megerősítette, hogy a PlayStation 4-re is megjelenik a Warframe. A játék kreatív direktora, Steve Sinclair az IGN-nek elmondta, hogy a csapat már felvette a kapcsolatot a Sonyval. Az úriember elmondása szerint a japánon elsőre meglepődtek, de minden támogatást megadtak a független srácoknak.

A Warframe egy free-to-play sci-fi shooter, melyben a meglévő objektumokból véletlenszerűen generálódik az aktuális pálya, így folyton változatos terepnek örülhetnünk. A mikrotranzakciós modell egy az egyben átkerül a PS4-es verzióba is. Warframe kihasználja a DualShock 4 touchpadját, s egy iOS-es és egy androidos alkalmazást is letölthetünk a játék mellé.

Sinclair eldicsekedett azzal, hogy amikor a stúdió tagjai meglátták a Warframe gyönyörű PS4-es portját, amely tükörsimán futott 1080p-ben, "mindenki az állát kereste a padlón".

17.
17.
balint23h
Sajnos nagyon hamar megunható...
16.
16.
Dreadlox
15.
15.
Dreadlox
#3: olvass utána, a Dark Sector ennek indult, csak késöbb átváltottak, nézd meg a dark sectorról a 2005ös trailerét(azthiszem akkori) rájössz majd, hogy ez csak egy elfeledett projectjük. és le a kalappal a srácok elött
14.
14.
Dreadlox
várjuk őket szeretettel^^ nagyon jó game
13.
13.
markoci555
amikor még ilyen zárt teszt vagy ilyesmi ment kipróbáltam és az egy dolog hogy nincs elég sok pálya, meg ellenség se, de amikor letörölték az elért dolgaimat, a sok pénzt, meg "lényeket" amiket vettem, akkor elegem volt belőle, gondolom most már kész van rendesebben, de annyira felcseszett, hogy egy jó ideig nem nyúlok hozzá
12.
12.
metercsiken
#2: Jó videó!
De mivel free-to-play ,így számomra ez is kimarad( sajnos ), de attól még tetszik!
11.
11.
kamgecam
#3: Pont az ellenkezőjét olvastam róla a neten! (ign,edge,gamer.hu,stb)
10.
10.
Cuppak
#3 nagyobb szinten másabb és ők csinálták a dark sectort :)
9.
9.
kamgecam
#7: Dark Sector milyen game?
8.
8.
kamgecam
ha valakit érdekel:Last of Us TESZT!
http://www.gamers.hu/the-last-of-us-teszt/

7.
7.
siedrenn
#3: Végülis csak önmagukat másolták a srácok, mert a Dark Sectort is ők követték el.
6.
6.
Zombiekiller6
Én ebből a képből annyit látok hogy nagy teknősdisznóembereket lő egy nem tom micsoda. Azt sem tudom, hogy mi ez. És egy ilyen játék még jó, hogy simán elfut 1080p a PS4-en!!!
5.
5.
giga321
#3: Egyetértek. Kb két hónapja vagy három mióta utoljára játszottam vele. De akkor ugyanazok a pályák voltak csak mindig máshonnan kezdtük a csapattal. Volt egy pálya amikor NA azt hittük hogy ez új map közben meg ugyanaz volt csak sötétben.
4.
4.
Necreon
#3: *még.

Kedves GK, hány évig kell még várni míg eljutunk oda hogy lesz edit lehetőség?!
3.
3.
Necreon
Kipróbáltam, már a screenshotok gyanúsak voltak... csak szerintem orbitális pofátlanság hogy milyen szinten átmásolták a Dark Sector főszereplőjét? http://static.comicvine.com/uploads/original/6/68616/1955111-darksector_03_480x480.jpg

Rádobtak még 2 világító textúrát és kész. Mellé bedobtak pár teljesen lineáris, ismétlődő szürke folyosót, és kész. Játszottam a játékkal, elmondhatom hogy ennél összedobottabb, trehányabb, nemtörődöm csapatot keveset láttam már. Persze, a játék jó, ha nem ismerjük az előzményeket a háttérmunkáról.
2.
2.
kamgecam
kis ízelítő trailer,a ps4-es verzióból!
http://www.ign.com/videos/2013/06/04/warframe-is-coming-to-playstation-4


1.
1.
_Tappancs_
Ezzel régebben játszottam egy kicsit.. Nem találtam túl jónak,bár azóta változhatott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...