E3 2013: Jövőre jön a Lightning Returns: FF XIII

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Square Enix kiadta a Lightning Returns: Final Fantasy XIII E3-as előzetesét, amiben egyúttal a játék végleges megjelenési dátuma is helyet kapott. Van időd rápihenni, csak jövőre jön.

A legutóbbi tervek szerint ősszel jelent volna meg a Lightning Returns: Final Fantasy XIII, azonban az E3-as trailerének tanúsága szerint csak 2014. február 14-én érkezik a játék Európába. A premier PS3-ra és Xbox 360-ra várható, a trailerhez pedig kattanj a lejátszás gombjára:

Apró érdekesség, hogy a Square Enix azt is bejelentette, a június 11-i E3-as buliján tárgyalja majd ki "a Final Fantasy jövőjét". Mivel a jelek szerint a Lightning Returns kapcsán elég sok minden derült most ki, bízhatunk benne, hogy a PS4-es epizódról, esetleg a Final Fantasy Versus XIII-ról lehet szó.

Köszi, Shannaro!

6.
6.
Type R
ff15 öt szeretnék fullos történettel brutál harcrendszerrel csuklósbusz méretű summonokkal ès persze tűéles szemkiba*ós látvánnyal!
4.
4.
azureknight0715
#2: javítok: pont a dirge of cerberus vége enged a sorozatnak folytatást. Genesis van oylan jó fő gonosz mint Sephiroth. Nem is értem mit csinál a square enix egyik meghatározó játékukkal..
3.
3.
GMatyi
Japánoknál már novemberben megjelenik a játék, sőt különleges gyüjtői csomag is jár nekik (a 3 játék PS3ra, figura, zenei lemez, artwork), kicsit se igazságtalanság...ááá -.-
Ez a trailer még inkább felcsigázta a kedélyeket, még inkább fogom várni a játékot, és novembertől elkerülni a spoilereket :D
2.
2.
azureknight0715
#1: Én valami olyasmit hallottam hogy 36 évig tartana remaket csinálni belőle.xD Am most játszottam végig nincs 15 perce. Elégé durva hogy full régi játék, nem mai graffal és még így is annyira beszippantott hogy csak na. Ennyire élvezetes és összetett játékkal még nem játszottam, főleg a magyar felirat volt. Voltak benne poénok, és erős szomorú, síros részek ahol be kell valanom könnyes lett a szemem. Minden karakter ki volt dolgozva egyéni stílusa volt amit manapság kevés játékban található meg. Szal nekem minden vágyam egy remake lenne. Vagy nyomjanak új részt, bár Sephiroth nélkül nem lenne igazi. Film is jöhetne, vagy Dirge of cerberusnak folytatás bár az is elégé lezártnak tünt. Bármit csak VII legyen:D Márha vissza akarják jutattni a final fantasy címet ismét a fellegekbe. Ha meg mégsem akkor hagyhatnák már ezt a lightningot és az igérgetett versust nyomhatnák me az még jobbnak tünik, nem is értem mért nem arra helyezték ki a hangsúly mért ez lett a vége.
1.
1.
_Tappancs_
FFVII remake-ről kellene tárgyalniuk ....de egyre kevesebb esélyt látok már rá, hogy valaha is megcsinálják..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...