Kedden jön az Injustice Scorpion DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha a Warner Bros. a héten mutatta be az Injustice: Gods Among Us legújabb DLC-jét, azt elfelejtette megemlíteni, hogy mikortól verhetjük pépessé Supermant Scorpionnal.

Ezért kiküldött még egy közleményt, amiben már a dátum is szerepel: ha minden jól megy, a Scorpion-kiegészítőt június 11-én tudjuk majd letölteni PS3-ra és Xbox 360-ra, Wii U-ra pedig majd a többi DLC-vel együtt érkezik a csomag, valamikor a nyáron. Scorpion egyébként 5 dollárt, illetve 400 Microsoft Pontot kóstál.

Az Injustice: Gods Among Us ezzel a NetherRealm alapvetése, a Mortal Kombat előtt tiszteleg majd, némileg pedig a Mortal Kombat vs. DC Universe című feledhető verekedős játékot fogja idézni. Scorpion egyéb új külsőt is kapott, hogy jobban passzoljon a szerelése a sok köpenyes, alsógatyáját a nadrágján kívül hordó szuperhőshöz és gonoszhoz.

Ha kimaradt volna hétfőn, csekkoljátok a bejelentéshez mellékelt trailert.

13.
13.
RangerFox
bocsi be volt kapcsolva az auto kieg. papa=psp elvtelen=vettem dlct
mégegyszer bocsi
12.
12.
RangerFox
Tudjátok van store... Amúgy ki mondta hogy tetszik nekem ez a game? Nekem ez annyira tetszett mint a vs dc universe magyarul szar lett. Amúgy vitára limbot és valami papa játékot veszek 5kért. Na mind1 max az LBPhez vettem elvtelen máshoz nem. Bocsi, mobilról vagyok.
9.
9.
Necreon
Jövő hónap első szerdáján pedig az MK9 PC Steam-re, azt valahogy jobban várom :).
7.
7.
dcba
majd jon a goty em kivarom :)(igaz nem konnyu)
1.
1.
RangerFox
Ez piszok drága, inkább a fele ennyiért megvenném de most nem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...