E3 2013: Assassin's Creed IV - gameplay pillanatok

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Sony sajtótájékoztatójáig kellett várnunk az Assassin's Creed IV: Black Flag játékmenetének bemutatkozására, amely ráadásul a next-gen verzióból származik. A kalózlét még sohasem volt ennyire hívogató.

A csempészekkel és mihasznákkal teli kikötővárosban kezdődik az Assassin's Creed IV: Black Flag gameplay demója. Nyüzsgő élettel teli, örömlányok és martalócok tengetik itt a mindennapjaikat, de látogatást teszünk a dzsungelben is és első kézből élhetünk át egy tengeri csatát. Hívogató a Karib-tenger világa? Miazhogy!

A PlayStation-tulajok exkluzív tartalmat kapnak: három küldetést tolhatnak le az AC III: Liberation főhősnőjével, Aveline-nel.

A játék november elsején jelenik meg PC-re, kurrens és next-gen konzolokra.

42.
42.
#41: DE LÁTTAM DE NEM NAGYON LEHET KI NÉZNI, OLYAN MINTHA CSAK ÚGY VISSZA TELEPORTÁLODNA.
41.
41.
adam6751
#39: Látszik a demóban hogy amikor először lő a két pisztollyal akkor nincs az oldalán pisztoly mert azt használja, a második két lövésnél már az oldalán van a két pisztoly tehát a mellkasán lévő pisztolyokat használja. És figyeld meg, először a derekáról kapja le a két pisztolyt (ami lövés után visszakerül a derekára) és a négy áldozat megölése után már a mellkasán lévő tokokba teszi vissza a második pár pisztolyt. Csak nem vetted észre... :)
40.
40.
adam6751
#39: De négy pisztollyal lőtt... :)
39.
39.
#38: Az lehet, hogy volt, de én csak tomahawkot használtam, de kardal akkor is gáz nincs olyan hangulata mint a tomahawknál volt. Igen 4 pisztolyt hord de nem használta mind a 4-et csak kettőt vagy csak úgy lehet látni a videoban és az AC3-ban nem volt olyan, hogy kétszer lehessen lőni kivéve a dupla csövű, de ezek nem dupla csövűek.
38.
38.
adam6751
#36: Az AC3-ba is benne volt a kardos leterítés...

#37: az AC3-ba volt dupla csövű pisztoly (feltételezem itt is lesz) Edwardnak pedig 4 pisztolya van. Kettő az oldalán, kettő a mellkasán...

Senkinek nem tűnt fel hogy Edward négy pisztolyt hord? A YouTube-on is irkálják hogy "kettőt lő egy pisztollyal újratöltés nélkül, milyen szar..."
1. az AC3-ban is lehetett egy pisztollyal kettőt lőni (ahogy már az előbb írtam)
2. NÉGY pisztoly! Miért nem veszik észre?! :(
37.
37.
Érdekes, hogy az AC3-ban minden egyes lövés után újra kellet tölteni itt meg egyszerre kettőt is ki lő.
36.
36.
Az AC3-nál még jó volt a földre vitel hátulról ha futsz, mert akkor tomahawk volt, de így kardal nagyon gáz.:(
35.
35.
markoci555
na azért azt megoldhatták volna, hogy tovább ússzon a hajó, amikor megsemmisült, akadt egyet és megállt... vagy rosszul láttam?
34.
34.
goblinfing
Connor pff? Azért nem fogom megszeretni hogy sír és mindenki átbassza / leüti minden 3. küldi végén.
32.
32.
Claymen
Nekem a sorozatból Ezio volt a favorit. Nagyon bírtam a stílusát, ,meg a szinkront is. Pl nekem máig ez a kedvencem : "Requiescat in Pace, Bastardo".
Conor tőlem valahogy nagyon távol állt, nem sikerült beleélnem magam. A kalózos téma elsőre megfogott, a főhős már szimpatikus, a hangja különösen tetszik.
Remélem vissza tudják hozni azt az atmoszférát, ami végigkísérte az előző részéket. Mert én a 3.részben valahogy mindig éreztem,hogy játszok, nem tudott magába szippantani.
31.
31.
#30: Nme értettem félre én is azt írtam, hogy az AC3 trailere felülmúlhatatlan.
30.
30.
EBR2000
#29: Az biztos! Ha én lennék a szinkron hang azzal jobban járnánk! Elég béna :P

Lehet hogy előbb félreérthetően írtam! Az AC3 trailere volt olyan nagyon jó!
29.
29.
#28: Hát ja ez jó lesz, de az AC3 sokkal jobban megfogott connornak legalább jó volt a szinkron hangja.
28.
28.
EBR2000
#27: Én az E3-as vidit láttam és rendeltem is elő! Nagyon hangulatos volt az a videó! Ez a közelébe sem érhet hozzá... Az egyik kedvenc trailerem!
27.
27.
#25: Ő tényleg hős, ő egy egész nemzetett mentett meg nem úgy mint ezio szerintem egy beképzelt majom, de azért bírom, de connor sokkal jobbde amikor láttam connor történetét trailerben egyből meg fogott.
26.
26.
#24: Remélem is, mert elég nyomi a demoban.
25.
25.
EBR2000
Jó kis gameplay! Edward se rossz karakter!

Én se értem hogy miért utálják Connort! Amikor megnézem az ACIII-as vidiket maidnem kimegyek a hősök terére és szétlövök néhány politikust hazafias felindulásból!
Neki legalább volt oka küzdeni! Nem csak azért mert! Az egyik kedvenc karakterem! Hangulatos videók azok amikben benne van! Nagyon bírtam...
24.
24.
adam6751
#22: Az arcát nem cseszték el. Abszolút nem így fog kinézni. Connor és Ezio sem úgy nézett ki a végleges verzióban mint az E3-as demókban.
23.
23.
Én sajnálom, hogy nem connort viszik tovább szerintem a legjobb karakter volt, ha ezt nem vágják ki http://www.youtube.com/watch?v=g59vyPocZQQ akkor tuti, hogy sokkal többen megszeretik.
22.
22.
A trópusi erdős rész nagyon be jön csak kár, hogy így elcseszték az arcát edwarnak amúgy a mozdulatok pont olyan mint connornál volt.
21.
21.
#19: Nekem szimpatikusak voltak főleg connor.
20.
20.
adam6751
#17: Nem úgy sétál mint Connor a futása sem az. Edward-nak futás közben kb 90°-os szögben van a karja behajlítva és nyitva van a kézfeje. Connornak szinte mindig ökölbe volt szorítva a keze. De ezeket leszámítva, sajnos szinte minden ugyanaz. :/
Én meg úgy képzeltem el hogy Edward-nak szinte minden mozdulata egy új atlétával lesz rögzítve. Legalább épületet másszon máshogy...
19.
19.
Zombiekiller6
#10: Nekem már Connor és Haytham sem volt szimpatikus. Sőt már úgy vagyok vele, hogy kifejezetten utálom ezt a családot. Majd ha nem a 18. században fog játszódni az AC akkor veszek is.
18.
18.
adam6751
#15: Várandós...xD
Hát ja, biztos szül nekünk pár alcímes AC-t amiben Edward a főszereplő. Ezt jól meg mondtad (komolyan)! xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...