E3 2013: Csak a Wii U-t hagyja ki a FIFA 14

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy milyen platformokra jön még a FIFA 14, de a Wii U továbbra sincs a jelöltek között. Ami azért is vicces, mert az előző generációs Nintendo Wii viszont igen.

A FIFA 14-et először PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, majd PS4-re és Xbox One-ra jelentették be, most azonban az Electronic Arts a többi platformról is lerántotta a leplet: a játék jön még 3DS-re, Vitára, Androidra, iOS-re, sőt PSP-re, PS2-re és Wii-re is.

Noha az utóbbi változatok kapcsán valószínűleg nem számíthatunk drasztikus fejlődésre, említésre mindenképpen érdemes a dolog, mert az EA még ennek fényében is köti az ebet a karóhoz, és a Nintendo Wii U-ra nem fogja megjelentetni a FIFA 14-et. Ciki.

A FIFA 14 egyébként az EA sajtókonferenciáján a next-gen verzióval képviseltette magát, itt olvashattok és nézhettek meg egy előzetest róla.

19.
19.
Animejetix
Egész egyszerűen a Wii U-ra ki tudnák hozni majdnem ugyanolyan szép grafikával mint amilyenen fog kinézni a One-on és a Ps4-en.... Egy a bibí és pedig hogy webshopban már 60 és 70 között veszel U-t... magyarul kevesebb mint fél áron... na ez a ciki skacok!
18.
18.
RangerFox
#17: Na ugye megmondtam neked hogy jönni fog Wiire is! :)
17.
17.
Norbiii
#11: :) :) Ja, már megérte az a sok NINTENDO-s blog! :)
16.
16.
Birkazoli
Ha nincs EA termék Wii U-ra, a Wii U fellélegezhet!:D Az EA már becsődölhetne...
15.
15.
huszti
#2: hogy megérje kiadni? még a mikrosütőre is kiadják, a pc-s,ps3-4es és xbox360-one-os eladásokból elélne egy évig az egész ea sports...inkább csak így akarják megmutatni hogy ők milyen "menők", még ezt is megtehetik...szánalmas szerintem.
14.
14.
lacinho01
a magyar bajnokságot kéne beleteni nálam bl gyöztes lett volna az eger, na mindegy talán 20 év múlva ps6-on
12.
12.
EBR2000
#11: Én is pont erre gondoltam!

Ez tényleg ciki... Szegény wiiu... Na majd jövőre!
11.
11.
trion96
Látták a blogod az EA-nál Norbi :D
10.
10.
Norbiii
#9: Persze, ez is az. Csak én a saját magam nevében nyilatkozhatok, mert nekem csak Wii-m van. :) :) De a ps2 minden elismerést megérdemel. :)
9.
9.
Yanez
#7: Az a ciki, hogy egy 13 éves konzolra jön, de egy nextgenre(WiiU) nem!
8.
8.
Gamelord
#2: Ebben az esetben Vitára sem adnák ki.
7.
7.
Norbiii
#6: És hozzátenném, hogy Ps2-re megjelenik ez nagyon nagy dolog. Ilyenre szerintem még nem volt példa, hogy 13-14 év után kiadjanak egy konzolra egy játékot (jelen esetben Fifát). Grat Ps2! Ciki is lett volna, ha Wii-re nem jön, de Ps2-re igen, elvégre csak van 6 év ,,korkülönbség,, a két konzol között. :)

Szóval grat Ps2!
6.
6.
Norbiii
Végre ott a Wii neve e listán. :) Bár Wii-re a Fifáknak elég gyengus a grafjuk, ezért jobban örültem volna egy PES-nek. És az érdekes, hogy Wii U-ra nem jön, de Wii-re igen, de legalább lesz Fifa14 nekem is, és remélem jobb lesz, mint az elődök.

:)
5.
5.
fojesz
#4: Csak PS4-en és One-on.
4.
4.
BTi
ignite csak One es ps4-en lesz vagy konzolokon kiveve a PCt ?
2.
2.
SLi
nem, csak egész egyszerűen nem fogyott még elég belőle, hogy megérje kiadni.
1.
1.
huszti
de miért? most ez a menő? fikázzuk a wii u-t?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...