E3 2013: Szünetel a The Last Guardian - frissítve!

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Ma estére bizonyossá vált, hogy mi újság a The Last Guardiannal: maga Jack Tretton mondta el egy interjúban, hogy a játék fejlesztése szünetel. Szerinte nincs veszve a projekt.

Az idei E3-on sem volt The Last Guardian, ahogy tavaly és tavaly előtt sem. És míg korábban reménykedünk, hogy "majd jövőre", most ez az utolsó szalmaszál is elszakadt: Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment of America vezérigazgatója árulta el egy interjúban, hogy a játék munkálatai szünetelnek.

A The Last Guardian még 2009-ben, a Tokyo Game Shown mutatkozott be, eredetileg 2011-re ígérték a megjelenését. Jó ideje nem hallani felőle semmi biztosat, és úgy fest, még egy darabig nem is fogunk, igaz, Tretton igyekezett megnyugtatni bennünket, és a Sony kiterjedt fejlesztőstúdiói hálózatára utalva elmondta: "A projektek sosem tűnnek el, biztos vagyok benne, hogy a The Last Guardiannak nincs vége, csak most éppen szünetel a fejlesztése."

A rossz hír nem sokkal azután érkezett, hogy a látszólag mindig "jól tájékozott" Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke azt mondta a GameSpotnak, hogy a játék mindig fejlesztés alatt áll.

Update! Yoshida köti az ebet a karóhoz, a CVG-nek is azt nyilatkozta, hogy a The Last Guardian fejlesztés alatt áll, sőt, hogy szemléltesse a dolgot, azt is mondta: "Ha bemész a Japan Studióba, ott egy csomó ember dolgozik rajta." Yoshida szerint egyelőre kivárnak, a megfelelő pillanatban akarják bemutatni a játékot.

8.
8.
Hardy
Idáig teljesen elsiklottam ez a játék mellett, de megnézve a 2009-es trailert igen ígéretesnek tűnt. :(
7.
7.
KopyAti
Vicc amit ezzel a játékkal művelnek!
6.
6.
trion96
Nagy kár! :(
4.
4.
XuChi
Ezt a játékot nagyon vártam. R.I.P. :(((
3.
3.
EBR2000
Már megint! Ez valahogy nem akar összejönni...
2.
2.
Robben84
Hát akkor ennyi. Azt hiszem ezzel a játékkal sosem lesz esélyünk játszani. Sajnálom :(
1.
1.
Ra1D3n
Kár, pedig nagyon reménykedtem, hogy most bemutatják majd újra :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...