E3 2013: Company of Heroes 2 - multis trailer

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Company of Heroes 2 E3-as előzetese nem sok újdonságot tartogat a játékosok számára, de legalább jól néz ki, és valószínűleg a szimpla kedvcsináláson kívül nincs is más célja. Multiplayer pillanatok jönnek.

Hogy nem mutat sok újat, az nem csak azért van, mert június 25-én várható a megjelenése, hanem mert jelenleg is zajlik a játék bétatesztelése - ha minden igaz, a korai próbalehetőség június 18-án szűnik meg. Velünk együtt valószínűleg közületek is kipróbálták néhányan a Company of Heroes régen várt folytatását - mi véleményetek?

11.
11.
Quent1n
#10: Nem is én mondtam, hogy nem volt kiegyensúlyozva :D

A német hadiipar pedig igen, jó volt csak nem kizárólag erről szól egy háború. :) Ki tudja már csak akkor mi lett volna ha kevesebb erőforrást ölnek olyan tankok fejlesztésébe és a gyártásába mint a jagdtiger.. A technikai fölény egyáltalán nem minden. Persze ugye ha van eszük az oroszokat meg sem támadják aztán akkor ki tudja mi lenne. :) Jó persze erre meg azt mondják előbb utóbb Sztálin esélyes, hogy támadott volna ki tudja már... :)
10.
10.
OLLiE
#9: Faszikám, ki volt egyensúlyozva a maga módján. Anno, csak amcsikkal nyomtam
és mindig kifüstöltem a nácikat, vagy fordítva ... jól eltalálták....

..És lesd meg a kurszki statisztikákat és megtudod, hogy a német hadiipar nagyon is jó volt, csak a ruszkiknak a sokszorosa volt mindnből :(
8.
8.
markoci555
szovjetekkel toltam sokat, de megszerettem a németeket a 3. épület 2. "tank"ja miatt :) imádom, no meg bunkert is lehet velük
1.
1.
DON GONDOCS
Intenzív csaták lesznek benne minden frakcióban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...