Super Mario 3D World - így forgasd a kamerát

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 15.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo bemutatta a Wii U-ra érkező Super Mario 3D World jópofa kamerakezelési funkcióját. A GamePad elforgatásával a játékbeli pálya helyzete is megváltozik. Csekkoljátok!

Míg az autószimulátorokban a fejünk forgatásával nézelődhettünk a cockpiitben, addig a Super Mario 3D Worldben elég a GamePadot csavargatni, hogy a TV-n látható pálya helyzetét megváltoztassuk. Így könnyedén lecsekkolhatjuk a ránk váró akadályokat, más szemszögből is átélhetjük a kalandot. Reméljük, hogy az újdonságérzet tovább tart két percnél.

A játék decemberben érkezik Wii U-ra.

14.
14.
Quent1n
#3: Ilyenkor az a vicces, hogy viszont a CoD-ot meg fikázzák, holott igazából a Mario semmiben sem különb :) Ha a Mario 10-et ér akkor az is. :)

Egyébként egy játék minőségét nem feltétlen az határozza meg, hogy mennyien játszanak vele de az tény, hogy a Mario nem szar játék de most őszintén évről évre elsősorban ráncfelvarrást kap, szóval így nehéz elrontani :)
13.
13.
Trapyd
#11: Mario Karthoz is milyen jó lenne egy pályaszerkesztő.
12.
12.
Norbiii
#8: Akkor játsszál barátom hason. XD :) Amúgy van benne valami, mert eleinte első ránézésre nekem is kényelmetlennek, és furának tűnt, de meg lehet szokni, szerintem klassz. Nagyon pályázok egy Wii U-ra. Annyi jó game jött már rá, hogy kéne egy. :D
11.
11.
Naridar
Maga a játék kissé kisebb profilúnak tűnik mint anno a Galaxy, nem próbálnak meg annyi állat leejtetni és ez sajnos eladásokba is kerülhet, hiába akármilen jó a játékmenet, ha nincs valami jelentős húzóelem ami meggyőzi az embereket arról, hogy nem tucatjátékról van szó. Mondjuk a pletykált pályaszerkesztő, amivel akár többszörösére is növelhető a játékidő, mellesleg még Mario játékban ilyen soha nem volt. Azért remélem nem ez lesz az egyetlen 3D-s Mario a WiiU-ra, mert tényleg van lehetőség és erő a gépben (elég megnézni a japán kertes techdemót).
10.
10.
Trapyd
Előbb utób ugyis beindul a U, hiába vészmadárkodnak sokan. Nyögve nyelős ugyan, de, menni fog.
8.
8.
metercsiken
Én is szívesen kipróbálnám, de nekem kicsit kényelmetlennek tűnik.
Nem csak maga a tablet, hanem az irányítás.
Legalább is, ágyból, fekve játszva. : )
( nem tudom, csak így ránézésre )
7.
7.
aordog
Tegnap is írtam és most is leírom: a WII U az nextgen konzol!
A Nintendo nextgen gépe! Az, hogy hamarabb jött a piacra az egy dolog, ettöl még nextgen!
Multkor mondtam, hogy värjunk meg egy Watch Dogs, COD Ghost, esetleg egy Batman Origins gamplayt a masinära, mert egy päran pofära fognak esni. Ezt tapasztalatbol mondom ( Batman A. City Wii U Edition)
6.
6.
Csoki80
#1: Jól mondod, remélem így lehet, csak forgatni...
5.
5.
koltaia30
Ez mind szép és jó, és a wiiu konzol jó is... ...lenne ha 2-6 évvel korábban adták volna ki és így nagyon nehezen (ha nem sehogy) álja meg a helyét a next gen konzolok között. (persze tudom addig még van fél év)
4.
4.
Trapyd
A cicajelmez olyan cuki, hogy becsokizok tőle. A tabletkontroller még mindig nincs kihasználva, ami a gép aduásza kellene legyen. A játék viszont biztos tuti jó lesz.
3.
3.
aordog
Mint mindig, most is az lesz, hogy jön ez a jätêk, megkapja a megérdemelt maximälis értékelést ( vagy közel maximälisat).
Majd mindenki, aki utälja a Nintendot csodälkozni fog, hogy ez a " szar" vezeti a listäkat. ( nem csak a britet)
A jätékot én így kêpzelem el, ezért szeretem a Mario- t. Rengeteg jätékot imädok, de sokszor a pärom figyelmeztet, hogy ne käromkodjak, pedig tetszik az adot game és nyugodt ember vagyok, de hät kiidegel !
Az ilyen gameknél meg mosolygok, a dallamot dudolom és nagyokat nevetünk mind 2- en:)
2.
2.
Norbiii
Mind a játék, mind az ötlet nagyon klassz. :)
1.
1.
aordog
Ezt a videot éppen tegnap néztem, szerintem jopofa! Akkor van csak értelme, hogy ha mäsképpen a kamera nem forgathato, mivel így szerintem nehezebb a jäték...és mindenki a könnyebb utat välasztja.
A game viszont nagyon durva! Karäcsonyra ezt kêrem, ezt akarom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...