E3 2013: Assassin's Creed IV - a tengeri csata

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 17.
  • Videó
Link másolása
Ki hitte volna, de az Assassin's Creed IV: Black Flagben tengeri csatákban is részt kell vennünk, mivel Edward főállásban kalózként tengeti az életét? Most megnézhetjük, hogy mennyiben fejlődött az ACIII óta.

Még az E3 idejéről származik az alábbi sekikem videó, amely az Assassin's Creed IV: Black Flag egy ádáz tengeri csatáját mutatja be. A hajó irányítása mellett természetesen az ágyúkat is kezelünk kell, s ha megcsáklyázzuk az ellenséget, akkor mehet a közelharc.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag november elsején jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra, a next-gen verziók pedig az új masinák premierjekor.

45.
45.
sebtapasz
hát, khmm...van hangulata, azt meg kell hagyni! :D Jónak tűnik...
44.
44.
Davidveteran
43.
43.
Simonus18
#42: Ez tényleg így van, én pl ACII-ből tanultam meg a reneszánsz műv.törire, le is feleltem jóra. Legalább ilyen haszna is volt anno az AC-nek, de már sajna elveszti eme hitelességi faktorát.
41.
41.
Simonus18
Látom demonstrálják a bugokat is, jelezvén hogy továbbra sem kalibrálták meg a gameplayt, csak a köpenyt bővítették ki.
38.
38.
#29: Szerintem az AC jobban tanítja a történelmet mint a töri tanár.:)
37.
37.
adam6751
#30: Már csak a történet, a zene, a karakterek, a hangulat, a helyszínek-korszakok hihetetlenül jók. Nem eredeti? Mondj egy olyan játékot az AC- kívül ami a reneszánsz Itáliában játszódott...
Nem beszélve a zenéről, ami szintén kibaszott plusz, olyan zseniális. (vagy csak ilyen az ízlésem...)

"Végső soron megint ott vagyunk, hogy a szemet gyönyörködtető képi világ, látványos ugra bugra és harc. :D Tudod miért nem tudsz mással jönni ? mert nincs benne más..."

Pont nem erről beszélt, de mindegy...
De hát az AC a patkányepés szarkupac csak azért mert te nem szereted...
36.
36.
SLi
#35: Ezzel mondjuk egyet értek, bár engem nem zavarnának ez a dolgok, ha a "fejtörők" megmaradtak volna, ja a nyilak meg az, hogy mindig van valami "látás" ami kiemeli a tárgyakat, ezek jó lenne ha opcionálisak lennének, a Fable 2-ben ha jól emlékszem ki lehetett kapcsolni azt az arany csíkot ami az utat mutatta
35.
35.
s808
#31: "játékon keresztül" nem játékot..
Elmondom, hogy engem mi zavar leginkább ezekben a mai külső nézetesekben.
A legfontosabb amit kiemelnék, hogy nincs kihívás mert mindent szinte a segged alá raknak, én mikor meglátom, hogy most gyorsan nyomkodd az "E" betüt mert szarban vagy, meg kombókat kell nyomkodni képernyőn jelzett sorrendben, fogom a fejem, hogy hova süllyedtünk.A régebbi játékokban ezek nem voltak, és sokkal jobban lehetett élvezni. De nem is ez, hanem hogy mellőzik a gondolkodást maximálisan, sokkal inkább a reflexekre építenek, vagy még arra se. nem egy játékban találkoztam azzal a módszerrel, hogy nyomd le az x gombot célozd be a fejeket majd nyomj egy y gombot és le is kapta a delikvenseket. Vagy kis buzi nyilak mutogatják, hogy most épp hova menj mintha hülyének néznék a fejlesztők a játékosokat. És ez a lényeg ebben, hogy ezáltal lekezelnek mintha magamtól még az útvonalat se tudnám kitalálni.
33.
33.
RoLee-man
#30: A lenne egy hidden bladem akkor salátát csinálnék belőled. :)
32.
32.
karneol81
Nekem kimondottan tetszik az AC saga.
31.
31.
SLi
#30: "Elég szomorú ha te egy ilyen túlmarketingelt játékon keresztül taníttatnád a történelmet,"
Természetesen nem ezt írtam, egyszerűen arra gondoltam, hogy ha már 1 emberrel megszeretteti a történelmet vagy megmarad 1-2 információ a fejében, már többet ért el mint a legtöbb játék. Csak, hogy értsd: soha a történelemben nem jelentkeztek annyian paleontológia szakra az egyetemeken mint a Jurassic Park mozikba kerülése utáni években, de ettől még nem a Jurrasic Parkból tanították őket az egyetemen.
30.
30.
s808
#29: az a nevetséges hogy az emberünk kapucnival a fején akar elvegyülni egy olyan tömegben ahol csak rajta van kapucni.Pont hogy feltűnőbb így.
Amúgy meg az irományoddal is engem igazolsz, mivel az atmoszféra és a vele járó hangulatot nem kellett kitalálni mivel adott, létező. Tehát megint a fantáziátlansághoz lyukadunk ki.Ja hogy ezek a témakörök még nem voltak a játékpiacon, szóval gyorsan ki kell aknázni...Elég szomorú ha te egy ilyen túlmarketingelt játékon keresztül taníttatnád a történelmet, na ez a nevetséges.
Végső soron megint ott vagyunk, hogy a szemet gyönyörködtető képi világ, látványos ugra bugra és harc. :D Tudod miért nem tudsz mással jönni ? mert nincs benne más...
Amúgy meg pont nem a külsőségeibe kötöttem bele, hanem a tartalomra ami hiányzik belőle.
29.
29.
SLi
#28: Lehet a játék menete nem a legizgalmasabb, de hogy ne lenne atmoszférája meg hangulata? Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a neked az nem tetszik a COD sorozatban, hogy túlságosan is lassú a játékmenet.
A történet, a hangulat, az atmoszféra, az alternatív történelmi elemek. Eleve, hogy be lehet járni ezeket a városokat, pl. Velence, Firenze, Konstantinápoly, stb. Ráadásul ezek a városok építészetileg elég hitelesek, ez némi művészettörténeti értéket is ad hozzá. Ezenfelül ott van az a hatalmas információ tömeg amit el lehet olvasni az adatbázisban ezekről a történelmi korokról, alakokról és eseményekről. Kvázi játszva tanít(hat), ki tudja hány emberrel kedveltette meg a történelmet?
Enyhén szólva sem tökéletes az AC franchise, de pont ebbe belekötni, finoman szólva is nevetséges.
28.
28.
s808
#12: Pedig tényleg szar :D (szerintem)
És képzeld próbáltam, 2 részt is belőle.
Untam rettentően, hatásvadász ugra bugra az egész.
Ebben a műfajban nekem még mindig a legacy of kain: soul reaver a csúcs. Abban voltak eredeti ötletek, sokszor elég izzasztó logikai feladatok, nem beszélve arról, hogy az egész játéknak van egy igen sajátos atmoszférája ami szintén elég eredeti.
A jelen felsorolt jellemzőkhöz mérten miket lehet írni az AC-ről ? hogy nagyon látványosan ugrál és harcol ? :D magyarán egy üres buta játék....ja van jó sztorija, értem.

27.
27.
metercsiken
Nekem bejön így a látottak alapján!
Tetszik ez a tengeri "környezet"!
Bár picit bugos volt a csávó a kötélrácson( vagy min ). : )
26.
26.
Csoki80
#24: Ja tuti be volt tépve :-P
24.
24.
Kutyuli Mutyuli
Az a csávó a hálónál 1:25-től mit érezhetett? :D
21.
21.
#18: Pontosan, az AC sorozat ebben kiemelkedik, és amit mondtál, így is van az emberek egy (a normálisabb) részével. Aztán ott van a "húúdejó, mostmá két karddal és 4 pisztollyal is lehet kaszabolni" réteg. És egyre inkább az utóbbinak gyártják az újabb részeket. (Anno AC2 előtt még megjegyezték az Ubinál, hogy eleinte a double hidden blade-et is picit túlzásnak tartották. Erre hova jutottunk...)
20.
20.
randall13
#14: Ha a CoD-nak nem lenne története akkor nem emelnék ki mindenhol a single kampányt. Prince of Persia-nak meg mélyebb mint gondolnád, max nem értetted hogy mi miért történik.
19.
19.
#16: Az AC3-ban a tél volt a legjobb évszak az nekem is hiányozni fog ja meg connor.
18.
18.
Ecneb
#15: Nem értem, mi másért játszik valaki egy játékkal, ha nem azért, hogy a történetet tudja meg pályáról pályára? Ac-ben nagyon jó történet szál van, játékon belül háttértörténetek is vannak a főhős múltjáról, akkor mi a gond? Mi másért játszanának egy játékkal, ha nem a történetért?
17.
17.
adam6751
#11: ezt ironikusan mondtam. Úgy értettem hogy az AC játékok vásárlói nem hülyék és a történet a legfontosabb dolog a számukra. :D
16.
16.
adam6751
#13: Nekem is eszembe jutott hogy jön a Black Flag. Mit csináltam? Újra kijátszottam a 2.részt és a Brotherhood-ot. Most pedig elkezdtem a Rvelations-t. Ez a szokásom egy új AC megjelenése előtt. xD ja, és előrendeltem a Skull edition-t X360-ra. :D
Viszont nekem a 3.rész hangulata hiányozni fog...imádtam télen a fák között rohangálni és vörös kabátosokat felkötni a fára...meg Bostonban bunyózni...
15.
15.
#11: Sajnos manapság egyre kevesebben vannak (vagyunk), akiket igen..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...