Injustice: Gods Among Us - General Zod akcióban

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 21.
  • Videó
Link másolása
Befutott az első hivatalos előzetes, ami az Injustice: Gods Among Us legújabb játszható karakterét, General Zodot mutatja be. Igen, jól látjátok, a Man of Steel-láz ide is begyűrűzik majd.

General Zod ugyanis az új Superman-film főgonosza, és ha a keresztpromóció még nem lenne elég nyilvánvaló, egy új skint is kapunk hamarosan Supermanhez, aminek a megvásárlása után hősünk éppen úgy fest majd, mint a mozikban.

A General Zod-csomag július 2-án jön, 400 Microsoft Pontot, illetve 5 dollárt kell kifizetni érte, míg a Superman-skin 80 pontba, illetve 3 dollárba fáj. Köszi, Inferno!

12.
12.
aordog
Värok még 1 évet, talän jön egy edition vältozat, ahol mindenki benne van, mert ez így.....nem tetszik! Ha meg nem, akkor addigra a normal verzio 6-7K lesz, ami mär nekem is elfogadhato!
A jäték jo, de többet erre a stílusra én nem äldozok...
10.
10.
névtelenség
Nagyon bejön. :)

Kneel Before Zod!
9.
9.
NoRush
És a sok idióta ezt meg is veszi...
8.
8.
Frank7
Viccnek se jó.:)
6.
6.
Necreon
#4: Köszönjük Emese!
5.
5.
Necreon
4.
4.
Frank7
3.
3.
Inferno
Hát igen ez a ZOD a Michel Shannon féle Zodhoz képest egy vicc mondjuk a comboi nagyon jók és az ulti is tetszik meg minden na de hogy néz már ki :O és ha már adnak külön man of steel skint akkor Zod k%r&@jó péncélját miért nem. Nem értem ezt a Netherrealmet :D
2.
2.
Mr. Wagner
KNEEEEEEEEEL BEFORE ZOD!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...