Borderlands 2 - a Tiny Tina DLC első öt perce

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 23.
  • Letöltés
Link másolása
A Gearbox hamarosan befejezi a Borderlands 2 tartalmainak gyártását, elvégre az utolsó DLC a jövő héten lát napvilágot. A Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep egyfajta szerepjáték-paródiának is felfoghatjuk.

Mind közül talán a legelmebetegebb letölthető tartalom várja a Borderlands 2 rajongóit. A június 25-én megjelenő Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep DLC-t a Dungeons & Dragons videojátékos paródiájának is felfoghatjuk. Fantasy környezetbe ágyazott helyszínekkel, karakterekkel és fegyverekkel találkozunk benne. Ára 9,99 dollár, vagy 800 MS pont lesz.

Fontos az első benyomás! Te mit gondolsz?

Köszönjük, Dastan!

19.
19.
animafan10
Én az elsőt toltam ki, de a win8 alatt nekem nem fut a második rész.
17.
17.
zsoze
én 5x toltam ki a 2. részt ebből 3x coop ban és végül a leg keményebb real voult hunter módban :D óriási volt és az is marad a legjobb mmofps
16.
16.
Zombiekiller6
#12: Pedig az aztán nagyon elején van. Én csak azért untam meg, mert 8x vittem végig és egymás után, más-más karakterekkel. Szóval, ha tartottam volna szünetet még tán még most is játszanék vele. Attól még benne van a top 10 kedvenc játékomban. Bejön az új karakter is, tetszett a trailere is, de hogy ezért még 1x végig vigyem a játékot az kizárt.
15.
15.
Zombiekiller6
8x végig vittem a 2-t, de már meguntam és nem nagyon vesz rá a lélek, hogy játszak vele :(
13.
13.
Necreon
#8: Igen, az új karakterek pl. nagyon motiválóak, hogy pár passzívért és egy új képességért újra 20 óra unalmas (ráadásul már látott!) content-en farmold magad át.
12.
12.
Necreon
#4: Az a baj, hogy az első részt már kétszer végigjátszottam coop-ban, és akkor is vagy az van, hogy halálosan rákattan az ember és játssza játssza míg el nem fogy, vagy ugyanez de egyszer átkapcsol valami a fejben és fél évig rá sem bírsz nézni. Na ez utóbbival játszottam én végig coop-ban 2x az első részt. A másodikat egyáltalán nem bírtam már, szintén coop-ban (valahol az után tartunk, hogy SPOILER Sanctuary-t elröptettük máshová).
11.
11.
Teuton
#6: Játszd a beteg poénokért :D
10.
10.
takitomi00
Nem tudom mit lehet unni ezen, van bőven újrajátszhatóság, főleg a legnehezebb ultimate vault hunteren, nekem tuti vétel :D
8.
8.
Dastan
Egy idő után elég unalmas valóban, viszont a DLC kicsit felbolygatja a játékkedvet. :)
7.
7.
danez11
srácok, azt nem lehet tudni, hogy lesz -e ebből is goty ed. mint az első részből?
6.
6.
Stranger
#4: Én tegnap kezdtem el haverral az első részt és már az elején unom. Pár MMO után ez a fejlődéses rendszer baromi unalmas. Persze azért még nem adjuk fel, gondolom lesz a játék érdekesebb is.
5.
5.
mrfire
Én csak az egyel játszottam, de a játék elvesztette a varázsát a felénél, onnantól meg már csak azért is végig vittem, de a kettőbe már semmi kedvem nem volt belekezdeni. Ez a hack and slash dolog valahogy nem tudott lekötni hosszútávon, tényleg csak multiban lehet izgalmas.
Ez a trailer viszont jó volt, ahogy a társas fölött szövegelnek. Nem is emlékszem, hogy az egyben lett volna bármi ilyesmi, hogy kicsit jobban megismerhessük a karaktereket. Szeretem a bescriptelt jeleneteket, de ingame nem találni ilyet a játékban (mármint az 1-ben, mert csak ezt ismerem), pedig ez a rövid videó is meghozza az ember hangulatát a gamehez.
4.
4.
Drazhar
#3: Az a baj, hogy egyedül tényleg borzalmasan unalmas, pedig nem rossz cucc :)
3.
3.
Necreon
Zseniális. Talán folytatni kéne a játékot, de nem visz rá a lélek annyira unom...
2.
2.
Kleppi
most nyomtam végig a simát,de ez is jöhet. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...