Részletek a The Order: 1886-ról

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 26.
  • Hír
Link másolása
A PlayStation 4-exkluzív The Order: 1886 egy filmszerű, lineáris, harmadik személyű nézőpontot használó akció-kalandjáték lesz, melyben a történet kiemelt szerepet kap. London, 19. század, steampunk - mi kell még?

A The Order: 1886 fejlesztője, a Ready at Dawn a hivatalos PlayStation Blogon osztott meg néhány információt a PlayStation 4-re érkező steampunk játékáról. A stúdió társalapítója, Ru Weerasuriya elmondta, hogy a produktum "egy erősen történetközpontú", TPS-nézőpontot használó akció-kalandjáték lesz, mely a viktoriánus korabeli Londonban játszódik.

Általánosságban elmondható, hogy filmszerű élményben lesz részünk, s ehhez kapcsolódóan a filmeknél tapasztalható látványvilág is tetten érhető lesz. Például a lencsetorzítás - a játékok többsége tiszta és éles képeket produkál, addig a The Order: 1886  "piszkos" vizualitást kínál. Ködös London, ipari forradalom, füst, magas páratartalom - úgy érezzük magunkat, mintha mi is ott lennénk. Ennek megfelelően a valódi metropolisz számos jellegzetességei is visszaköszönnek a játékban, miután a srácok teljesen feltérképezték a várost. Ott lesz a Temze, a Parlament és a London Bridge is. Habár fikcióról beszélünk, valós személyekkel és eseményekkel is találkozunk. A pályákat tekintve persze nem 1:1 arányra kell gondolni, de az utcák elhelyezkedésénél a valóságra törekedtek. 

Persze nagy a nyomás a Ready at Dawn csapatán miután egy teljesen új címet készítenek, egyetlen platformra. Az E3-on levetített videót kedvezően fogadta a nagyközönség és a készítők letették a nagy esküt, hogy a játék olyan lesz, amire a többség tényleg nem számít.

A csapat már tíz éve a szakmában van, nekik köszönhettük a PSP-s God of Warokat, de mindig is az volt a céljuk, hogy saját frencsájzt készítsenek. Apránként tanultak és most végre be fog érni a szakértelmük.

Megjelenési dátum még nincs.

30.
30.
Shannaro
#29: Én a Towerre lennék kíváncsi. Az ott született történetekből a játékba is lehetne ültetni egyet kettőt.
29.
29.
EBR2000
#28: Azt se csodálnám ha Sherlock is benne lenne!
28.
28.
DevilGamer
Én egyből megpróbálok eljutni a Baker Street-re :)
27.
27.
metercsiken
steampunk - Ok
történetközpontú - OK
Tps - OK
filmes látványvilág- OK
Ps4 - OK
....szerintem rendben lesz ez! : )
26.
26.
Drazhar
Hát, esélyt kapnak, de maga az ötlet attól, hogy új IP azért nem egy világmegváltás, a videó se volt "hűdeizgalmas" az E3-on.
25.
25.
roli33
Ebből valami rendkívüli is kisülhet! Szerintem olyan lesz alapvetően mint az Uncharted, tehát filmszerű, történetközpontú és még TPS is. Ezeket szeretem.
24.
24.
akifourteen
A pokolbol es a sherlock holmes elso reszenek a latvany vilaga fantasztikus volt ha azt megtudnak valositani akkor az brutal lessz
23.
23.
akifourteen
TPS-nézőpontot használó akció-kalandjáték lesz, mely a viktoriánus korabeli Londonban játszódik. Kell ennel tobb nekem nem ide vele !!!!
22.
22.
Jared
21.
21.
"az E3-on levetített videót kedvezően fogadta a nagyközönség"

CSAK "kedvezően"? O______o az egyik legjobb videó volt szerintem.
20.
20.
Yanez
Eddig ezt várom PS4-re a legjobban! Igaz még a konzol sincs meg :D
19.
19.
adam6751
#18: Nem úgy értettem, csak Tokodboy megnyilvánulására reagáltam mert szerinte szar a sandbox. Bár szerintem kicsit sem gondolta komolyan... :D
18.
18.
#16: Én nem pazarolok diablóra, pc-n jó volt, ezen meg olyan tucatzúzás lesz mint bármelyik zombis...Dead Nation, Zombie Apocalypse stb.

#13: te nem néztél E3-mat? Bemutattak egy csomó nem lineárisat :)
17.
17.
Pain
Az E3 legérdekesebb címe volt sztem. Várom, hogy mi sül ki belőle.
16.
16.
tabu3x
nem baj, ha ps4 launch-kor nem lesz a polcokon.
kz, destiny, diablo, inFamous - valszeg egy időre lekötnek majd...
13.
13.
adam6751
#12: Nem erre a játékra utaltam. Sőt, egy játékra s gondoltam csak borzasztó lenne ha nem lennének sandbox játékok.
12.
12.
mrfire
#11: Ennél viszont indokolt lehet. Ha filmszerű élményben lesz részünk, akkor nem tudnám elképzelni sandbox játékként. Egymás után jönnek a helyszínek, jelenetek, egy városban való utazgatás csak kizökkentené az embert ebből az élményből.
11.
11.
adam6751
#10: de az se jó hogy mindenből "szar" csőjátékot csinálnak...
10.
10.
Tokodboy
#7: Nagyon helyes hogy nem akarnak mindenből szar sandbxot csinálni.
9.
9.
RangerFox
Csak ne szúrná annyira a szememet az a lineáris játékmenet.... Bár biztos jó lesz.
8.
8.
KeXxX
ez nekem is kell. minden exkluzívot bezsebelek majd :)
7.
7.
mestermagyar
Nextgennek mondják a gépeket, amikor továbbra is csöjátékok jönnek ki rá...
6.
6.
Zombiekiller6
Na végre infó! Kicsit AC-snek tűnik, de érdekesebb!!! Szóval ha kapok egy gameplay trailert és tetszik, akkor jöhet a PS4-emre!
5.
5.
markoci555
nagy ívből a történetet elmondhatnák
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...