Battlefield 4 - BF3-as pályák a DLC-ben

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 26.
  • Hír
Link másolása
A Battlefield 4 sem ússza meg az előző rész legjobb pályáinak felturbózott változatai nélkül, a Second Assault DLC négy Battlefield 3-as térképet hoz majd vissza kicsinosítva, átalakítva.

A Battlefield 3 négy közönségkedvenc multiplayer pályáját hozza majd vissza a Battlefield 4 Second Assault című DLC-je - ezt korábban pletykálták is.

A pályákat a Frostbite 3 alatt csinálják meg újra, sőt az ígéretek szerint az új multiplayer funkciókat is támogatják majd. Hogy mely térképekről lehet szó az nem derült ki, de beszédes, hogy Alan Kertz dizájner nemrég a Caspian Bordert és az Operation Metrót is emlegette, mint a Battlefield 3 legkedveltebb pályáit.

A séma ismerős: annak idején a Battlefield 3 első, az előrendelőknek ingyenes DLC-je, a Back to Karkand is négy Battlefield 2-es térképet hozott vissza, most az lesz a különbség, hogy a Second Assault csak a második DLC, és így az előrendelők is a China Rising című csomagot kapják meg ajándékba.

29.
29.
zala122
28.
28.
DanielMcBas
Az király lenne hogyha BF1942-es mapok lennének benne :D (Omaha beach,Gazala,El Alamein és Guadal cannal)
26.
26.
Kougat
#25: elnézést, hogy kétszer írtam le ugyanazt XD
25.
25.
Kougat
én is szeretem a metrót, de nem örülök neki, hogy eladják azt amit már megvettem, és ez nem olyan mint a B2K, mert ott tényleg fel lettek újítva, nem úgy mint ahogy ez lesz.

a mertot én is szeretem, de jól sejtem, hogy aki fikázza, az 48, 64 fősön megy, és nem 24 fősön?
24.
24.
OLLiE
Azert remelem, hogy a BF4-ben lesznek erdős/ dzsungeles pályák !
Sajna a 3-asban is csak a Caspian Border, vagy a Kaisar railroads ami zöldes.
Nem kell mindig beton beton beton------
22.
22.
Giggsy
#19: Szerintem a B2K pályák is voltak olyan szépek, mint az eredetiek. Főleg maga Karkand, a többi valahogy nem tudott úgy lekötni, mint régen.

Azoknak meg, akik kritizálják a Metro-t, a pálya népszerűségének egyértelmű oka az, hogy szűk, pörgős, és temérdek killt lehet szerezni rajta. Mivel a harcok besűrűsödhetnek 2-3 zónára gyakran tényleg csak a gránátokról szól az egész, de onnan kitörve talán itt alakulhat ki leginkább a valós harcokra jellemző frontvonal jelleg. Nagy hátránya persze, hogy ha valamelyik csapat van olyan béna, vagy sniperekkel teli, akkor beszoríthatják a saját bázisára, és onnan már az életben nem szabadul ki (mert hát nehéz is az úgy, hogy 32 emberből 16 az irodaházban, vagy a két metróalagútban fekve kempel és gyártja magának a 2-es, 3-a KD arányt, míg akik mennének előre, purcannak ki a túlerő miatt). Ami engem illet, a Metro mellett még a Caspian Bordert, és a Seine Crossingot remake-elném, a negyedikre nincs tippem.

Egyébként pedig elég fölösleges ez a map pack. A BF2 és BF3 között igen sok idő eltelt, volt közben vagy két generációnyi technikai fejlődés, bejött a rombolható környezet, stb. A BF3 és BF4 közötti két év az semmi, látszólag a grafika nem csiszolódott jelentősen, a belbecs meg majd elválik. Mindenesetre sok értelme nincs innen átvinni pályákat, mert új élményt nem adnak (viszont legalább nulla közeli munkával lesz az EA-nek egy teljesárú DLC-je)

Engem egyelőre nem győzött meg a BF4, szóval hacsak nem lesz valami igazán állat a single része, vagy a megjelenéskor ki nem halnak a BF3-as szerverek, akkor ezt a kört kihagyom.
21.
21.
Faszi
#13: Mind ha más kiadók nem ugyan ezt csinálnák.
20.
20.
shifteeh
metro, grand bazaar, seine crossing ! csak ezeken lehet normálisan conquestelni, a többin mindenki szaladgál össze-vissza mint a mérgezett egér, csapatmunka semmi, csak káosz. a rush persze jó a többin is, de a conquest az igazi :)
19.
19.
Zombiekiller6
Operaton Métro, Ziba Tower, Bandar Desert és Damavand Peak vagy talán Grand Bazaar jöhet vagy inkább semmi, de inkább semmi. Azok úgysem lennének olyan szépek a Back to Karkand pályák sem voltak olyan szépek, mint a többi. De a China Rising-ra kíváncsi vagyok!
18.
18.
Jared
Jó lesz majd ps4-en tolni :)
17.
17.
RangerFox
#12: Hát persze! Feljavított változatok szóval a fejlesztőknek van benne munkájuk szóval igen. :(
16.
16.
Uhu123
Legközelebb pénzt is teszek rá... Megmondtam.
BF3 alappályái borzalmasok.
Nagy BF fan vagyok/voltam, de a BF4 olyan szinten hidegen hagy, hogy nem igaz. Olyan üres változatlan szürke. A codról már ne is beszéljünk, az egész FPS zsáner olyan mélyre ásta magát az utóbbi években, hogy röhej. Egy két kivétel van, de az baromi kevés.
15.
15.
Avifer
nekem a metro csak TD-ben tetszik mert akkor a parkos részben vannak az emberek és ott jó a környeztet de a benti részein meg szar mert beáll egy supporter ledobja az ammót és utána meg az assaultok gránátvetővel dobálják a késleltetett gránátokat és semmit nem lehet sehova haladni de az nembajnekik de más páján meg ha valaki 1 percig egy helyen védekezik leszólják hogy camper holott ez semmivel sem másabb csak tömeges
14.
14.
Dreadlox
#3: az sose baj, amíg nem haladja meg az új pályák számát és amíg nem kell érte fizetni...
13.
13.
Dreadlox
már tudom miért nem hoz lázba a BF...EA és DLC hegyek....
12.
12.
Stranger
És ezért pénzt is kérnének?
11.
11.
Panda HUN
#5: Mások vagyunk. Nekem a legjobb DLC az Armored kill volt és abból is az Armored shield map, annak ellenére, hogy boxon ugye ott van a 24 fős limit. Az End game pályái is nagyon tetszenek a két kedvencem ebből a csomagból a Kaisar és a havas map. A close quarters-t is lehúztam ( ha már ingyen volt az e3 alatt) de két meccsnél többet nem bírtam abból a "darálóból"...
10.
10.
KeXxX
Pont a két kedvenc pályám. Én imádom a Metrót, semmi bajom nincs vele, sok killt lehet ott összeszedni, és nem igényem a kempelés, és a mesterlövész kaszttal se vagyok kibékülve. Nekem a Close Quaters is tetszett abból is jöhetne 1-2 pálya. És az End Game-ből is mert ott fasza pályákat csináltak. Remélem lesz egy pár havas pálya, és mondjuk a Back to Karkand-ból is visszahozhatnának 1-2 pályát. A Strike at Karkand mi jól állna a full rombolhatóság, nem?:D
9.
9.
Dontrip
Nekem a Metroban az tetszett, hogy lehetett csapatokba verődve kommandózni. Mondjuk láttam már pár szarságot ott is, de mind1. Nekem is az egyik kedvenc pályám.
8.
8.
Necreon
#7: Legyen csak sok sok városi pálya ˇˇ.
7.
7.
RangerFox
Csak ne legyenek beltéri, zárt pályák!
6.
6.
Faszi
Metró mindenképpen aztán Caspian, Oman és Teheran Highway-en meg Szarne crossingon kivül bármi jöhet :D
5.
5.
traumraise
#2: Nemcsak a magyar szerverek legnépszerűbbje. Béta alatt én is meguntam de most néhány hónapja csak azon tolom. Mondjuk én jobban szeretem kicsit az infantrit. Illetve az a jó még a metróban pláne rush módban hogy nem sokszor lőnek hátba a kis profi noobok. Nekem a best pálya.
4.
4.
nekem szimpi, khard island-et kérném! meg az end gameből a havason kívül bármelyiket.
3.
3.
rappit
Jajj, nemár! Sose importálj előző játékból pályákat az új részbe!!!!!!!444
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...