Wii U-ra is megjelenik az Angry Birds Trilogy

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A mai nap nemhíre: Nintendo Wii-re és Wii U-ra is megjelenik az Angry Birds Trilogy, sőt nem is kell sokat várni a 40 órányi játékidővel bővített kiadásra - augusztusban érkezik, ha minden igaz.

Az Angry Birds Go!-bemutató még sehol, de azért nem kell nélkülöznünk a dühös madarakat: a Rovio és a gyűjteményes kiadást megjelentető Activision bejelentették, hogy Nintendo Wii U-ra és Wii-re is megjelenik az Angry Birds Trilogy.

A csomag, ami magában foglalja az eredeti játékot, az Angry Birds: Seasonst és az Angry Birds: Riót, 40 órányi tartalommal bővül, ez valószínűleg egy darabig elszórakoztatja majd a rajongókat. Az irányítással mindenesetre nem lesz gond, a GamePad és a Wii Remote is kiváló lehet a játékhoz - augusztus 13-án derül ki, hogy mennyire.

7.
7.
Bone 02
Felejtsék már ezt a angryfost...
6.
6.
RangerFox
De ez már másfél hónapja fent gameshopban hogy előrendelhető wiiu-ra! Megkésett hír nem rossz hír! :DD
5.
5.
aordog
Ha elfogadhato ärba jön Wii U- ra, akkor beszerzem! Ez nälam mennyi? Belegondolva, hogy a Batman Wii U Edition- t új ällapotban 8900- ért vettem, a Mario- t meg 11- ért, ezért ez nälam kb. 6 ezret ér. Többet nem! Remélem jol tippelem az ärszabäst, mert különben a boltban marad!
4.
4.
msmester
Jobb lenne inkább egy angry birds anthology Mert a space és a star wars is rohadt jó!
A rio helyett mondjuk a space lenne egyből megvenném.
2.
2.
DON GONDOCS
Jó ötlet. a nintendora kiváló játék. főleg ha kihasználják a kontrollert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...