Injustice - jön a Martian Manhunter DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 15.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a NetherRealm az EVO 2013 döntőjének apropóján mutatta be az Insjustice: Gods Among Us következő letölthető karakterét, azaz Martian Manhuntert. Videónk is van róla.

A bunyós játékok bajnoksága, az EVO 2013 kapcsán jelentette be a NetherRealm az Injustice ötödik letölthető karakterét, azaz Martian Manhuntert. Az új szereplő mellett a csomag tartalmazni fog egy John Stewart skint is, amivel Green Lanternt öltöztethetjük fel, valamint új dialógusokat is.

Martian Manhunter hasonló áron kerül boltokba, mint az eddig megjelent DLC-k. Lobo, Batgirl, Scorpion és General Zod után újabb hőst zsákolhatnak be a rajongók - az eddigi kiegészítőkért nem kellett külön fizetnünk a season pass birtokában. 

12.
12.
giga321
#9: Hát ha az MK-t nézzük akkor egy másfél 2 év szerintem.
11.
11.
DON GONDOCS
Talán idáig a legjobb DLC karakter Zod mellet
10.
10.
EnderKnight
Először is ezigen annak ellenére ,hogy nem kedvelem Martian Manhunter-t még én is vártam őt.Amúgy még reménykedem ,hogy jön még 3 DLC :http://oi41.tinypic.com/20118n.jpg (mert amugy eléggé kilógna a sorból)
9.
9.
bcrics
Pcre várhatóan mikor fog jönni a Játék?
7.
7.
strike19
#2: Én a Injustice Komplett Edition várom minden igaz jön 2014 első negyed évben.
6.
6.
strike19
Ez a DLC generáció valami szánalom szerintem.Régebben is voltak ilyen kiegészítő dolgok de azok tartalmasabbak voltak és jobban ár érték arányban voltak.
5.
5.
Inferno
Tehát hogyha ezt jól vettem le őt csak külön lehet megvenni 400 MS pontért még a season passosoknak is ???? Mert ez akkor enyhe geciség h előzőleg kaptunk 3 kb noname karaktert(batgirl,zod,scorpion) a season passhoz a liga oszlopos tagját pedig csak normál áron hát érdekes!
4.
4.
névtelenség
Plusz kapni fogunk John Stewart skin-t is. Juppé!
3.
3.
BTi
ezen a palyan mindig ott figyelt a hatterbe...latom azt kiszedtek :D varos
2.
2.
aordog
Wii U- ra szeretném megszerezni, de szerintem kivärom a " Ultimate" kiadäst. ( läsd: MK, PC version)
1.
1.
Atti93
Végre :D
Mióta várok már rá :D :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...