Forza 5 - letöltés szükséges az első indításnál

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 17.
  • Hír
Link másolása
Habár a Microsoft megváltoztatta álláspontját az állandó online jelenlétről illetően, s alapesetben a Forza Motorsport 5-höz sem szükséges internetkapcsolat, az első indításnál mégis egy halom dolgot le kell töltenünk.

A Turn 10 fejese, Dan Greenwalt az IGN-nek adott interjújában kifejtette, hogy a Forza Motorsport 5 első indításánál mindenképpen csatlakoznunk kell egyszer az internetre, s le kell töltenünk egy csomó tartalmat ahhoz, hogy játszani tudjunk. Mint kiderült, a teljes játék nem lesz rajta a lemezen.

Hogy kell ezt elképzelni? Berakjuk a lemezt az Xbox One meghajtójába, elindítjuk a játékot, amely arra kér minket, hogy jelentkezzünk be, majd kapunk egy Drivatarst és egy csomót dolgot le kell töltenünk: pályákat és autókat egyaránt. Nem csupán plusz tartalmakról van szó, ezek feltétlenül szükségesek a Forza 5-höz.

A fejlesztők célja az, hogy a lehető legnagyobb játékot készítsék el. A letöltés befejeződött, már nem kell csatlakoznunk az internetre, de Greenwalt szerint jobb lesz, ha folyamatosan letöltjük a Drivatarsokat, amellyel folyamatosan frissítjük a felhasználói adatokat.

"Mi nem egy nyitójátékot csinálunk, mi a Forza 5-öt készítjük el a premierre." - tette hozzá a Turn 10-főnök.

64.
64.
Zombiekiller6
Eddig se néztem ki sokat az M$-ből, de ezek után...
61.
61.
McDuff
már a Bluray is kevés hozzá hogy ráférjen a teljes játék?az MS jól nyomja:P
adja ki 2 db Bluray-en xD
58.
58.
aordog
Nem véletlen letöltés...
Véletlen letörölês esetén...
Sorry
57.
57.
aordog
Szerintem a lemezes megoldäsokat hanyagolni kellene...letöltöm, persze fizetek érte.
Ha kapnék egy pasword- öt, amivel garantäljäk, hogy meghibäsodäs, véletlen letöltés esetén ingyenesen újra letölthetövé välik a produktum a regisztrält konzolra, akkor semmi gond.
Esetleg hivatalosan eladhatnäm a jätêkot is így. ( érvênytelen kod)
Wii U- ra mär tudnäm így, digitälisan a jätékokat megszerezni, az olvasofej így nem dolgozik, de a rengeteg és mi lesz ha....miatt nem merek így väsärolni. Amint minden vilägos lesz a szämomra is, akkor ällok elébe. Nincs karcos, lefagyott lemez.
56.
56.
szogyenyi
#36: Jobban belegondolva ebben lehet valami... Csak nehogy igazad legyen mert akkor tökön szúrom magam.
55.
55.
dzsiádzsó
Én a Forza látványvilágától közel sem ájultam el, az hogy ne férne fel egy 50gb lemezre ha ha ha...
54.
54.
ISTENEM!Ahhoz is kel net,hogy minden nap beböfögj valamit minercraft generáció :)


47.
47.
DON GONDOCS
Menjetek szobára, olyan aranyosak vagytok.
42.
42.
ikaralyos01
Szerintem ez iszonyú gáz! Ha nincs minden a lemezen akkor egyáltalán minek van rajta bármi is? Sok régi ps2 és ps1 játékot veszek és játszok ma is.
Érdekes lenne ha így sok év után beraknám a gépbe és kiírná, hogy töltsem le a játék nagy részét valahonnan. Persze mondjuk már nem támogatott és nincs fenn szervereken. Szép MS jövő.. Remélem ez nem lesz általános.
37.
37.
Ecneb
Igen, az oldal szerkesztői tényleg szabadságon vannak. Már itt is és far cry 4 rovatban is kezdődik a parasztkodás... szomorú
33.
33.
Yami
Nem értem a siránkozást. Ha ide tudsz jönni rinyálni, akkor van neted, tehát nincs okod rinyálni...
Ja, hogy a baj nem itt van, hanem, hogy nem Sony trademark van a játékon... Értem, én kérek elnézést!
32.
32.
FONTOS!
#31: LAAAAW* a összetévesztettem a neveteket szorrí
26.
26.
FONTOS!
#25: sHUT uP, aND tAKE My Money!
25.
25.
SCR3AMN00B
#22: 28 perces accal csönd legyen.
24.
24.
DON GONDOCS
NEm tudom mért olyan nagy gond ez a letöltés. Mondjuk ha ezt többször elkell játszani hogy elinduljon a játék ne csak első induláskor, na akkor van gáz, plán ha nem is indul a játék még nincs meg a legfrissebb patch. Nem akarom szidni az MS-t DE MINIMUM valami tökéletes, hibátlan, profi kivitelezésű játék(okat) várok az xone-ra
23.
23.
Cipo3
#21: Hát ez elég erős érv
19.
19.
Dontrip
18.
18.
Tokodboy
DRM, ez egyértelmű.
Valami szart ki kell találni, ha már az eredeti elgondolás megbukott
12.
12.
SCR3AMN00B
De amúgy tényleg... aki XBOX One-t vesz, annak legyen már internete..:D Most húha le kell töltani aztaaaaa meg ne szakadjon senki.
10.
10.
EBR2000
Ugye nem lenne baj-mert gondolom hogy azért kell tölteni mert a sokszorosításra nem lesz kész (mint a wii u frissítése...)-de azért mindenki jobban örült volna ha esetleg nem kell letöltögetni több gigát!
Az oké hogy majdnem mindenkinek van internete de sok embert ismerek akinek mobilnete vagy vezetékes internete van!
(Tudjátok ki fog egy nagyobb hazba ott szarakodni az ethernet-kábellel hogy ne látszódjon, ne lógjon ki stb...)
A másik meg hogy nem mindenkinek van nagy sávszélességű nete!
9.
9.
Slan
Ezekhez biztos nem kell gold. S nem fogják bevezetni utólag, hisz az MS is pénzből él, egy ilyen húzással pedig elásná magát a konzolpiacon. Net meg már ahogy mondod a mostani konzolhoz is igen hasznos, ráadásul én már nem szeretnék több dobozos játékot venni, s a mostani akciókhoz sem fér hozzá az ember, ha nincs net. A PS4 reklámjaiból is látszik, net nélkül rengeteg szolgáltatása nem lesz használható. Reméljük mind két konzol jól fogyni, nehogy egészségtelen árverseny alakuljon ki :)
7.
7.
Angelwing
Aki konzolt vesz manapság,számoljon vele,hogy már net is kell hozzá,folyamatosan frissíteni kell a konzolt,játékot egyaránt,plusz vannak ingyenes letölthető tartalmak is.De azért az XBOX ONE hozzá állás az elején nem volt fer,nehogy már egy net nélküli nyaralóban ne tudjak játszani vele.Csak nehogy úgy legyen,hogy megvetetik jó sok emberrel a konzolt,aztán patchelve mégis bekapcsolják a védelmet és mehet az 1 órás bejelentkezés,plusz szemmel tartás kamerán.Hajrá PS4!
6.
6.
szogyenyi
Ha nem kell Gold tagság ahhoz, hogy ezeket a tartalmakat letöltsem, akkor nem nevezném durvának. Ellenkező esetben bazi nagy szivatás, de csak tán nem.
5.
5.
Slan
Így van, így nyernek legalább 2 hónap plusz fejlesztési időt. Aki meg nextgen konzolt vesz elenyésző arányban nettelen :) Ha meg mégis, átugrik egy haverjához, s letölti, majd hazamegy és nyomja. Egyébként felhő alapú MI is lesz a Forza 5-ben, ha minden igaz, ahhoz meg ugye kell a net. Nem beszélve a multiról...
4.
4.
Dontrip
#3: Lehet, hogy addigra nem lesz kész. Most talán valami baromi nagy hülyeséget mondok, mert nem tudom, hogy van ez, de a játékokat nem a megjelenés előtti napon dobozolják, csomagolják stb. El is mondja, hogy ők a Forza 5-öt próbálják az XO premierre befejezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...