Battlefield 4 - előzetesen a megújult Battlelog

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a DICE kiadta az új Battlelog képességeit prezentáló trailert. Immáron okostelefonokon, vagy tableteken is elérhetjük a Battlefield 4 közösségi platformját.

A Battlelogot immáron egy mobilos alkalmazás segítségével is elérhetjük, mérkőzések közben dinamikus mini-térképeket vizslathatunk, megnézhetjük az aktuális statisztikát, illetve azt is, hogy melyik barátunk van éppen online.

Mobileszközökön is testreszabhatjuk katonánk felszerelését, támadási pontokat hozhatunk létre a térképen, vagy könnyedén szervert válthatunk. Egyébként a Battlelog lényege nem változott: pontos és jól követhető közösségi rendszerrel van dolgunk, tökéletes és nélkülözhetetlen része lesz a Battlefield 4-nek.

A Battlefield 4 október 29-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, majd később jön az Xbox One-os és PS4-es változat.

59.
59.
Bugrisparaszt
Úgy nagy általánosságban hozzászólnék az itt elhangzottakhoz:
Kezdeném azzal, hogy ne legyen már oltogatás tárgya, hogy valaki napi rendszerességgel játszik a kedvenc játékával, mert ugye ez az oldal elsősorban azokhoz szól akiknek ez az egyik hobbi-lyuk. Kockaság? Engem ez soha nem sértene meg! Nem vagyok nagy frag gyüjtő, k/d király. Ezért is tudom mennyire nehéz a képességeknek megfelelő servert találni, amiben némi sikerélmény is jut a kevésbé pro harcos ember fiának. Célszerű szemügyre venni a bent tartózkodók eredményét, és a tickettek arányát. Ha ez nagyjából kiegyenlített, akkor van némi esély egy jó game-re. Persze ha a team nem a feladattal foglalkozik, akkor az első percben beszorulsz a bázisra, és annyi. A saját server bérlése valóban orvosság lehet a problémára.
A hírrel kapcsolatban pedig, ez a másodlagos képernyő baromira tetszik.
58.
58.
naab
Mi folyik itt emberek.. Most mondanám, hogy szórakoztat, de sajnos nem.. Ugyhogy találjatok már végre más módot a pöcsméregetésnek. Nem tudom ötlete tetszik, menjetek és ts-en fröcsögjetek egymásnak.
38.
38.
PrimYaz00
#35: mi van neked is elmentek otthonról? tükörbe nem nézel? tudott olyan szervert mutatni ahol tényleg kirúgják a level 100-t? nem... és amúgy sem erről volt szó én csak kifejtettem a véleményem erre ő elkezdett okoskodni
35.
35.
Kougat
#34: de itt te sültél be xd
30.
30.
Kougat
#29: nem rég történt meg velem, hogy a szintem miatt dobtak, ki, pedig csak colonel 12 vagyok, csak mondom, általában a szerver tulajdonos lusta beállítani, csak kiírja a szerver nevében, de ez nem a dice hibája.
29.
29.
PrimYaz00
#25: hát olyat amit te mondtál már láttam, hogy megöltek mert 1 fegyverrel nem volt szabad ölni, de olyat h level 100as kidobják mert noob szerveren van, olyat még nem sajnos...
25.
25.
Kougat
#19: de van olyan opció, csomó szerverre be van állítva, hogy ha ölsze gyet egy tiltott fegyverrel, akkor bannolnak, ugyanez van a colonel 100 tiltással és a 2 k/d-vel is. Az egy másik dolog, hogy vannak szerver tulajok, akik nem veszik a fáradságot, hogy ezt megcsinálják, csak kiírják a szerver nevében.
az a probléma, amit mondasz nem a fejlesztők, hanem a játékosok hibája, mert a fejlesztők ezt megoldották
15.
15.
mmbike
Ha őszinte akarok lenni, én egy Battlefield 4-től kb. olyat várnék el mint planetside 2. Hatalmas térképek, több ezer játékossal. Persze érthető, hogy nem tudják a rombolás miatt ezt megvalósítani, de el tudnék képzelni egy ilyen game-t :)
13.
13.
hahota
Fejőstehén 4 - indulásnak rögtön 80db lehúzlak DLC-vel kellene kiadni.
Ezek a játékok inkább emlékeztetnek már a szerencsejáték termekre, ahol próbálnak platform játékokkal lehúzni minden gombnyomásért, mint a önfeledt kikapcsolódásnak szánt játékokra.
10.
10.
Jared
hát de a bf a csapat munkáról szól de én ezt még valahogy nem éltem át pl rush mód A pont melett áll 1 tank és nézi hogy lerakják az A pontot hát nem is tudom nekem ez enyhén nyomorékságnak látszik nekem :) és még több ezer ilyen noob van ezt igaából nemtom miért mondtam de muszály volt a már minden nap felbassza az agyam az ilyesmi
8.
8.
Jared
olyan okos ez a dice :)
6.
6.
PrimYaz00
nekem őszintén szólva egyáltalán nem tetszik ez a telefonos hülyeség, így is van elég kocka (level 100as player) nem, hogy még haza se ért, de már telefonról tépi majd az idegeit másoknak, remélem nem lesz túl sok hatalma a kommandernek és hogy ugyanúgy le se szarják majd mint a bf2ben :D amit beletehetnének a szerverekbe, az hogy lehessen olyan szervert találni ahol pl az 50-él nagyobbak nem jöhetnek fel vagy valami (elég idegesítő már, hogy van a 3ba 1 jó szerver és bejoinol az élettelen kocka level 100 és onnantól övé a szerver, bannolni meg nem lehet...)
2.
2.
robogo98
ezek szerint le lehet cserélni a kést?
1.
1.
Andreas000
október 29 az egész jó :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...