MotorGun - törölték a kickstarteres kampányt

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Hír
Link másolása
Váratlanul törölték a David Jaffe nevével fémjelzett MotorGun kickstartes kampányát. A pénz csak lassan csordogált, a fiúk pedig megelőzték a kudarcot. Nincs baj: átgondolva újraindítják az adománygyűjtést.

A Pixelbionic elkaszálta a MotorGun kickstarteres kampányát, amin a Twisted Metal atyja, David Jaffe és az Interstate ’76 fejlesztői is szorgoskodtak. A pénz nehezen csordogált a projektbe, a srácok szerint a "Kickstarter egy bajos szerető".

Amikor a gyűjtést lezárták, 63,120 dollárnál állt a mutató, míg a kitűzött cél 650 ezer dollár volt. Még a tizedét sem sikerült összegereblyéznie a stúdiónak és vélhetőleg a hátralévő három hét is kudarcra volt ítélve.

Michael Kaufman és Mike Arkin azt írta az utolsó frissítésben, hogy "sok projektet felkap a közösség, amely néha rezonál, néha nem.". A Pixebonic tudja mit kell tenni: újraindítják a MotorGun kampányát okosabb célkitűzésekkel, a designt újratervezik annak érdekében, hogy a a játékosok tetszését is elnyerje. Ötleteket te is dobhatsz fel, ha írsz egy posztot a fejlesztők fórumára.

Remélhetőleg még nincs veszve a vad autós cím, várjuk a fejleményeket!

8.
8.
DzsungelCsirke
#4: Akkor egyetértünk. Remek dolgokat lehet ezzel létrehozni, zenészeknek, tervezőknek, feltalálóknak akik tudják hogy pontosan mire mennyi pénz kell. De a játékoknál annyi rejtett költség bukkanhat elő, hogy azt szinte lehetetlen pontosan kiszámolni.
7.
7.
Inkább adták volna ki a TM-t Pc-re. (persze ez is olyasmi lett volna, de akkor is sokkal jobb lenne)
6.
6.
a Kickstarterrel nem egészen "ingyen" jutnak pénzhez - minden támogató kap valamit! igazából olyan, mintha előre kapnának pénzt az elkészülú játékért.
5.
5.
SLi
#4: egy csomó más dologban működik vagy működhet de szerintem a játék fejlesztés egyszerűen túl drága és túl komplex ehhez
4.
4.
RadikalisLajos
Remélem egy szép napon kihal ez a crowdfunding. A double fine is bukott vele: http://techandgadgetnews.com/double-fine-misadventure-first-major-kickstarter-game-runs-out-of-money/
3.
3.
KeXxX
Twisted Metal és a God of War atyja, nem hiszem el hogy nincs semmi pénze. Vagy direkt akarja megcsinálni ingyen? De azért sok sikert.
1.
1.
Split
1. Indíts Kickstarter kampányt
2. Várj az ingyen pénzre
3. Ha nem tudtad összekalapozni a pénzt, irány az egyes pont
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...