Már augusztus 16-tól jegyet válthatunk a PlayIT-re

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 13.
  • Rendezvény
Link másolása
December elsején rendezik a PlayIT-et a SYMA-csarnokban, ám már augusztus 16-tól bebiztosíthatod jelenlétedet Magyarország legnagyobb gamer eseményéére. Ráadásul háromféle jegy váltható a rendezvényre.

Unod a sorban állást? Már előre be akarod biztosítani saját példányodat a PlayIT-en megvásárolható akciós játékokból? S ezért némileg többet is hajlandó vagy fizetni? Akkor jól jársz, elvégre a normál jegy mellett Deluxe és Collector's Edition belépőket is válhathatsz a december elsejei eseményre!

Az alábbiakban a hivatalos sajtóközleményt olvashatod:

"December 1-én a SYMA csarnokban sokkal nagyobb helyen várja látogatóit a PlayIT, ráadásul már nem csak normál jegy, hanem Deluxe és Collector's Edition is vásárolható lesz a rendezvényre.

A PlayIT  évente kétszer várja a hazai gamereket és az IT világ felé nyitott látogatókat akciókkal, programokkal, versenyekkel, játék- és kütyü bemutatókkal. Most ráadásul többet
nyújt vendégeinek, mint eddig bármikor. Sokkal nagyobb lesz a rendezvény: több színpad, konzol, játék, verseny és program kap helyet. A normál jegyet elővételben 1800 forintért, a helyszínen 2000 forintért lehet megvásárolni, s ezzel a jegytípussal maximum 3 db szoftver vásárlására vagy jogosult.

Most a normál jegy mellett két korlátozott számban kapható, exkluzív ajánlat is vár rád. A Deluxe jegy 4000 forintba kerül, melyhez kapsz egy ajándék pólót (választható mintával
és mérettel), ingyenes számodra a ruhatár, külön sorban léphetsz be a rendezvényre (szinte várakozási idő nélkül), valamint előre lefoglalhatsz 3 játékot a PlayIT alkalmi webshopjában, amelyet a helyszínen fizetve bármikor átvehetsz az erre kijelölt standnál. 

A Collector's Edition a valódi luxust kedvelő gamerek tökéletes választása. Ennek ára 7000 forint, ehhez is jár ajándék póló (szintén választható póló típussal és mérettel), ingyenes ruhatár, külön sorban gyorsított bejutás, sőt 5 terméket foglalhatsz le magadnak a PlayIT shopjában. Ezen felül
meglepetés PlayIT ajándékok és a VIP részlegen korlátlan étel-italfogyasztás is adott, ha ezt a jegyet vásárolod meg.

Nagyon fontos, hogy a Deluxe és Collector’s jegyet vásárlóknak az akciós játékok online lefoglalására csak három napig lesz lehetőségük, kizárólag 2013. november 15-16-17-én érhető majd el az a weboldal, ahol az összes akciós játék közül félretetethetik maguknak azt a 3-at, vagy 5-öt, amit mindenképpen meg akarnak szerezni. Erről további információk később lesznek.

A jegyek augusztus 16-ától kaphatóak az 576 Kbyte boltjaiban és a Ticket Express weboldalán és jegyirodáiban. További részletek hamarosan, addig is nézzétek a hivatalos weboldalt, vagy a rendezvény Facebook-oldalát."

9.
9.
strike19
Nagyon jó játék akcióknak kell lenni ,hogy kimenjek a rendezvényre.
Pl:GTA 5 akció,Last of US, NBA 2K14 stb.
8.
8.
strike19
Szerintem normál jegy tipusal baszott nehéz játékot szerezni.Most majd Deluxe és Collector jegyesek elkapkodják előlünk a jó akciókat.A tavaszi play it fos volt.
7.
7.
Neurotic
Kik azok a zsenik (szarkazmus) akik ezt kitalálták? Tehát azért, hogy kevesebbért vehess játékot többet kell fizetned :D Eddig én sem mondanám, hogy annyira megérte az alap belépő azon a pár alkalmon amin kint voltam.
Borzalmas az egész dolog szervezése, értelmes programok egyáltalán nincsenek. Kioskokat pakolnak ki ahol az átlag Pistike megy és letáborozik. A színpadon meg olyan játékokat mutogatnak amiket addigra már bárki végigtolhatott, mert már rég megjelentek. Gamer szempontból az egész rendezvény totálisan érdektelen. Még a cosplay-esek dobják fel úgy ahogy a hangulatot. Bár ott is van néha pár túlexponált jelmez, de hát valahol az is szórakoztató :D
5.
5.
Ghost26Dave
Nem tűnik rossznak
4.
4.
SipuszHD
Szerintem a normál is drága... Komolyan ez nem egy E3.. Itt nem lesznek híres játék kiadok csak a gagyi microsoft és játszhatsz sok xbox 360-on... Kösz nem ezért nem dobok ki 2000 ft-ot 2x voltam amikor még ingyenes volt bőven elég is volt.
3.
3.
frenkyboyhun
2.
2.
aordog
Kellemes kikapcsolodäst! Csalodtam a rendezvényben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...