Splinter Cell: Blacklist - százféle lehetőség

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
Ahány játékos, annyiféle Sam Fisher. Bizony, a Splinter Cell: Blacklistben szabadjára leszünk engedve és úgy oldjuk meg a missziókat, ahogy nekünk tetszik. Ma sem maradunk látnivalók nélkül.

Legalább százféle lehetőségünk lesz a boldogulásra - legalábbis ezt ígéri a legfrissebb trailer, amely néhány példát a gyakorlatban is bemutat. Az új Splinter Cell a jövőhéten jelenik meg, addig szórványosan várható még néhány kedvcsináló, remélhetőleg nem lesz herótunk tőle. Köszi, EBR2000!

21.
21.
EBR2000
#20: +1
Nekem is! Nagyon jó. Sok a fejlesztési lehetőség, alternatív útvonal, fegyver, küldetés stb.
Nagyon jó játék!
20.
20.
Azeroth87
Qva jó a játék!!! Ma jött meg az előrendelésem.
A Hitman az elbújhat mellette, pedig hasonszőrű lenne az is elvileg...
19.
19.
alex512
#11: Persze tudom, hogy már a kijelölős rendszer is volt, de a chaos theory három résszel visszább van és már abban megvolt ez mind, ezért is hoztam fel azt példának. Az meg tény, hogy egy babának minden újdonság. :D Mondjuk attól még jó lesz a játékmenet, mert régen is imádtam. Csak nem kéne friss újításként reklámozni...
18.
18.
Yami
Én már nagyon-nagyon rég játszottam utoljára Splinter Cell-el, úgyhogy marhára inkompetens vagyok a témában, de most ez az a rész amelyik újra felkeltette az érdeklődésem a széria iránt. Nem tudom a többihez képest jobb-e vagy sem, de nekem ez eladta magát.
17.
17.
Sethiran
Hát az A.I. esetében tényleg van furcsaság. Pl. 3:24-nél a manus több lövést is lead Sam korábban elhagyott (ghost) helyére. Nem sötétben, hanem bevilágított helyen. Miért is? Mert azt hiszi ott van? A célpontkijelölős dolog nem olyan zavaró, inkább csak egy sorrendet jelölsz ki a célpontok kiiktatására, Sam úgyis genetikailag képtelen mellélőni.
Remélem jó lesz. A sztori engem is jobban érdekel, mint a technikai újdonságok tömkelege.
16.
16.
Quent1n
Eddig semmi olyat nem láttam benne ami olyan hűdenagy újdonság lenne.. A célpontkijelölés meg egyenesen vicc.. marhára realisztikus.. Egyelőre simán egy jó SC-nek néz ki. Viszont ami nálam ebben a szériában a nagy hiányosság, hogy nincs egy igazi részeken átívelő laza sztorija.. Jó lenne pl. ha Sam öregedne már 1-2 bajtárs ilyesmi.. Kicsit felépíthetnék jobban a "világát". Persze ez szigorúan egyéni vélemény. Gondolom demo nem lesz a játékból ugyh vagy torrentes proba vagy majd leértékelve..
15.
15.
EBR2000
Már van Launch trailer is:
http://www.youtube.com/watch?v=ia0_ac-3dsQ
Nagyon badass! :D
14.
14.
RoLee-man
#12: Ennyi hülyeség egy kommentbe... A játék nagyon bejövős :D
13.
13.
Drazhar
Ja, azt meg már meg se említem, hogy időben ez játszódik a legkésőbb a szériában, de Sam sosem volt még ennyire fiatal :D
Zseniális, hogy az új részre 20 évet fiatalodott (Y)
12.
12.
Crow1983
Igaz ami igaz!Grafikai újítás ,Samnek kicsit őszebb a haja ,a többi mind ugyan az mint a Chaos Theory-ban!De attól még sokan megveszik ,bár ha jobban belegondolok ugyan ez a helyzet PL.: Fifa sorozatnál is...........
11.
11.
Drazhar
#5: A kijelölős-kivégzős meg a Conviction-ben volt. Igazából ha jól megnézed az egész Blacklist arra a szisztémára van felhúzva, hogy most az előző akció-orientáltabb rész utána ÚJRA visszatér a lopakodás, és ennek örül mindenki.
És emiatt mondják már hónapokkal a megjelenés előtt: "ez lesz a legjobb rész".
Persze a fentit is olyanok mondják akik eddig hozzá sem szagoltak a SC-hez, és ez lesz az első rész nekik..... (Nyugodtan lehet szemezgetni a korábbi hírek kommentjeiből itt az oldalon)
8.
8.
NathanDrake
Gametrailers 8.5 adott szal elég jó lesz :)
de remélem nem lesz rövid
7.
7.
Tücsök112
légyszi segítsetek!0:55-nél hogy nyírja ki a csávót Sam?
6.
6.
EBR2000
Hát mit mondjak! Még mindig várom... :D
Jó lesz.
5.
5.
alex512
Ez mind szép és jó, de a célpontkijelölős és gyors kivégzős opción kívül szinte nem is láttam olyat, amit a Chaos theoryban ne tudtam volna megcsinálni. Ott is lopakodhattál, nagyjából hasonló mennyiségű módon vagy lövöldözhettél. Remek dolog, hogy újra feltalálták a régi splinter cellek játékmenetét. Ettől függetlenül várom a játékot, mert legalább ez a visszalépés jó felé történt.
2.
2.
Trapyd
Nagyszerű az arzenál. Nagyszerű a lehetőségek kihasználhatósága. De a mesterséges intelligencia még mindig a béka segge alatt van. Azt írják az ellenfelek látnak, hallanak miközben a videón pontosan látszik, hogy se hall, se lát, hülye dömötör az ellen. A játék szórakoztató lesz ebben biztos vagyok, de nekem kihívás is kell. Sokan elfelejtik vagy talán nincsenek is vele tisztában, de a játéknak, mint fogalom 2 célja van: szórakozás és felkészítés az igazi megmérettetésre. Manapság a játékok zöme csak a szórakoztatásról szól. Ezt megjegyeztem, mert majd jön a reagálás, hogy minek jövök ide fikázni. Pedig a videóban minden benne van, amit írtam.
Ezt meg csak úgy a lopakodós játékok miatt:
http://www.youtube.com/watch?v=ERojpL5xg3g
1.
1.
KeXxX
Ez kifejezetten tetszett, igazából nekem nincs herótom a sok videótól mert alig-alig nézem meg őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...