Heroes of Dragon Age - free-to-play és mobil

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Új Dragon Age-játékot jelentett be az Electronic Arts, a Heroes of Dragon Age free-to-play anyag lesz, és kizárólag mobileszközökre jelenik meg idén ősszel. Négy screenshotot is tudunk mutatni belőle.

A Heroes of Dragon Age ősszel válik letölthetővé iOS-re és Androidra, free-to-play lesz, vagyis ingyenesen szedhetjük le, hogy aztán mikrotranzakciók útján szórjunk el rá egy csomó pénzt. A játékot az EA Capital Games fejleszti, a mobiljátékokra szakosodott csapat korábban BioWare Sacramento néven futott.


Az anyag a harcra koncentrál, különböző, de a Dragon Age-sorozatból ismerős hősökből és szörnyekből kell összeválogatnunk a csapatunkat, akikkel azután csatázhatunk és küldetéseket teljesíthetünk. Ennél több infónk nincs a játékról egyelőre, négy screenshotot viszont helyben megnézhettek róla!

6.
6.
BadSector
Mestermagyar: egyet kell értenem, a Dragon Age 1-et, vagy egy némileg lebutított verzióját szerintem ki lehetne hozni mobilra, ez a sok Heroes klón meg maga a dögunalom.
5.
5.
mestermagyar
Jajj vigyék már mobilról ezeket a sakk-stílusú, 2d-s, oldalnézetes, és felülnézetes szarokat! Ha egy alsókategos mobil már elviszi a gta-t, akkor simán ki tudnának adni egy emberies, de csökkenthetö grafikájú játékot, aminek van köze a jobbgrafikájú társához.
4.
4.
Moldren
Dragon Ageből egy RTSt tudnék elképzelni.
2.
2.
F2P és EA. Valahogy úgy érzem, ez inkább P2W lesz.
Tölteném, ha nem romlott volna el a GooglePlay.
1.
1.
RangerFox
Csak ne legyen nagy hardver igénye... Vagyis ne kelljen hozzá egy erőmű hogy fussanak. Amúgy ha ezek a tranzakciók nélkül is élvezhető a játék akkor várom szeretettel. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...