GC 2013: Az Xbox One kontrollere kívülről-belülről

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft szakemberei most mélyebb betekintést nyújtanak az Xbox One kontrollerébe. A kütyüt szétkapták, sorolják a jellegzetességeit, s ha hihetünk nekik, akkor még az elődnél is kényelmesebb lesz a használata.

A Microsoft illetékeseinek hála, most közelebbről is szemügyre vehetjük az Xbox One kontrollerét. A vezérlőt tartós használatara tervezték, minden apró funkció a játékos kényelmét szolgálja, az Xbox 360 óta eltelt évek nem múltak el nyomtalanul - ez az evolúció szabálya. Ráadásul nem csak a konzolosok vehetik kézbe, hanem 2014 folyamán a PC-sek is.

29.
29.
kopic
#27: Mit ittal Gyuluska ???!!!:D:D:D:D HATALMAS !!!!!!!!!!!:D:D:D:D
28.
28.
Omnagigant1981
#12: Az én tapasztalatom az, hogy a régi fehér kontroller tényleg "izzadós", de az új slim kontrollere már nem olyan...!
27.
27.
Huntsman
Nem tudtam, hogy Bojler Gyula készíti az új xbox kontrollert!

http://www.youtube.com/watch?v=cf5xI0FG1_I
25.
25.
DON GONDOCS
Szerintem ez a kontroller egy előrelépés a mostanihoz képest ami mellesleg teljesen kézreálló és kényelmes. Remélem az MS és fejlesztők legalább annyi odafigyelést fordítanak a játékokra mint a kontrollerre.
24.
24.
Grabowsky30+
#16: A bal kar, hogy fentebb van a hüvelyk ujjadat nem kell behajlítani ha mozgatod a kart jobbra-balra, csak ha lefelé húzod akkor kell behajlítani ezért kényelmesebb (legalábbis nekem).
23.
23.
Lorthirash
A Razer kontrollert kell majd ezután figyelni az jobb lesz
22.
22.
ratchetfan
#16: nekem is ez nem tetszik benne
20.
20.
alex512
#19: Nekem is hajlamos volt hosszú játék után megfájdulni az ujjam és a domború forma miatt az izzadós embereknek meg-megcsúszik az ujja is rajta a felülete ellenére is. A boxosnál viszont a mélyítés miatt beleül az ujjad és nem csúszkál annyira, természetesebb érzés használni.
19.
19.
Yanez
#18: Én már PS1 óta csak PS-el játszok és még sohasem fájdult meg az analógok miatt az újjam.
Nagyon csini az XO kontroller!
18.
18.
valti7
Nekem a PS kontroller is tetszene, de a domború analógok miatt megfájdul játék közben az ujjam. :S
17.
17.
totoszoro
Nekem van Ps3 es Xbox 360-am is. Van egy pont amikor annyira jó a játék h nem számít milyen kar van a kezedben, viszont ha autós vagy fps-t játszól akkor behozhatatlan a 360-as joy előnye. Azok a ravaszok tízszer jobbak. Mondjuk anyagminőségben az utolsó generációsak a legjobbak mert nem kopik le a gumírozott rész az analóg karok felületéről. Ha valaki nem elfogult akkor egyértelmű h a ps3-as karon közel van egymáshoz a két analóg és ráadásul nem keresztben.
16.
16.
KeXxX
Ez most nem kötekedés.. de mi a jó abban hogy az egyik joy fentebb van mint a másik? Én össz-vissz 1x fogtam 360 kontrollert, és kicsit fura volt.
#2: ezt még ki sem próbáltad, de már tudod hogy kényelmes? :D LOL
15.
15.
GhostDog24
Tetszik remélem nem kerül 2x annyiba mint most a 360 controllerje.
12.
12.
EBR2000
#10: Tényleg jó a box kontrollere de nekem beleizzad a kezem pedig nem kicsi... Ezért nem szeretem és. A DS4 egy köztes megoldás lesz úgy látszik.

Amúgy szerintem a 360-é jobb volt mint ez.
9.
9.
kopic
Nagyon allat az XOne kontrollere ! *-*
7.
7.
dBLOOD
A Halo-n meg is látszik, hogy konzolra tervezett FPS, topa mint a faék, sehol nincs egy igazy, egér-billentyűzetes FPS-hez képest.
5.
5.
alex512
#4: Akinek benne van pár száz vagy ezer órája pl halo multiban (hogy exkluzív címet mondjak) az szerintem elég hardcore. :D
4.
4.
biohazard rex
Hardcore fps playerek és kontroller. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKAY...
3.
3.
alex512
Azt hiszem az egyetlen dolog, amit tényleg nem lehet vitatni az Xboxokkal kapcsolatban (360,One), hogy övék a legjobb kontroller. Nekem van itthon ps felépítésű logitech kontrollerem és xbox 360-asam is és hát számomra ég és föld a különbség a kettő között az xboxos javára. A fogása az analóg karok elhelyezése, nagyjából minden jobb. És nagyon tetszik, hogy nem kezdték teljesen elölről, hanem a 360-ast fejlesztették apró, de jelentős pontokban.
2.
2.
Gamerdavid
Jól néz ki. Kényelmes és jól kézre áll.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...