The Last of Us - itt az Interrogration mód

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog kiadott egy ingyenes frissítést Ellie és Joel kalandjához, melyben egy új multiplayer játékmód debütál, név szerint az Interrogration. A kötelező hibajavítások mellett a "vallatás" jó mókának ígérkezik.

Abszolút dicséretes gesztus, hogy a The Last of Us legújabb multis játékmódját nem egy fizetős DLC formájában jelentetik meg, hanem az ingyenes 1.03-as tapasszal. Patchről van szó, tehát számos hibajavításnak örülhetünk mind a single-ben, mint a multiban és a teljesítmény is javult valamelyest.

Az Interrogration módban az a cél, hogy az ellenséges csapat lezárt dobozát kinyissuk. De ezt csak úgy érhetjük el, ha elkapunk öt tagot a rivális bandából és szépen kivallatjuk. Vallatni lehet késsel, vagy ütlegeléssel, a lényeg az, hogy megeredjen a delikvens nyelve. A meccs akkor ér véget, ha az egyik doboz kinyílik. Ötletes!

13.
13.
Zombiekiller6
Szuperek a fejlesztők! Ha nagy leszek majd Naughty Dog-os leszek :D Komolyan!!!
12.
12.
h.jozsa
Szivesen multiznék magyarokal,ha valakit érdekel: jozsa1983...egyébként segitsetek már hogy tudok magyarokra rákeresni?
11.
11.
Uhu123
Jajj, most hirtelen beugrott a Splinter Cell Chaos Theory-s vallatás. :)
-Who are you?
-I'm the monster under the bed.
-Dont kill me.
-Ok, but when you say the word monkey, i kill you.
-What?
8.
8.
Raam989
A single viszont dícséretes, inkább azt bővítésk valamilyen formában. Ha minden áron multit akarnak bővíteni, akkor egy jó horda módot csinájanak. Hatalmas baki volt, hogy azt módot kihagyták...
7.
7.
Raam989
Kár, hogy egy rakás fos a játék multija... Rég találkoztam olyan játékkal, hol nem lehet két lövéssel (sörétes, közvetlen közelről) leteriteni valakit. Nem, itt kétszer arcon lövöd, majd a delikvens térdre esik és odébb kúszik, amig a társa egy lövéssel elintéz téged a soron következő map legtávolabbi sarkából... Ey így nagyon tré...
5.
5.
EBR2000
Nagyon jól hangzik!
Rég multiztam. Majd valamikor tanev közbe elő veszem. De most az SC-re koncentrálok! :)
Gondoltam hogy lesz új mód. Elég szegényes lett volna az a 2 fajta játék ami van a multiban. De nagyon dícséretes hogy ez itt egy ingyenes kiegészítése a multiplayer opciónak!
Respect nekik.
1.
1.
gabee97
Igazán tisztelet érdemel a Naughty Dog ezért :) Ezért is veszek PS4-et.Legkorrektebb kiadó :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...