Uwe Boll a Postal 2-filmre gyűjt

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Uwe Bollról mostanában lényegesen kevesebbet hallani, mint korábban, pedig nem lustálkodik: nemsokára befejezi a Dungeon Siege-film harmadik részét, és most még a Postal 2-mozira is elkezdett gyűjteni.

Megmondom őszintén, azt hittem, Uwe Boll visszavett egy picit az elmúlt időben, és felhagyott azzal a rossz szokásával, hogy komplett játékfrencsájzokat tegyen tökre a filmadaptációival, de most ránéztem az IMDB-oldalára, és láttam, hogy nem: a 2008-as Far Cry óta csinált egy harmadik BloodRayne-filmet, a Dungeon Siege-en alapuló In the Name of the Kingből pedig két folytatást is összerakott - az egyik nemrég készült el.

És továbbra sem áll le, a minap elindult a saját Kickstarter-kampánya, amiben a Postal 2 filmváltozatára gyűjtene össze 500 ezer dollárt. Két hónapig tart az adományozás, és ha minden jól megy, senki nem tántoríthatja el attól, hogy elkészítse a 2007-es Postal-mozi folytatását - 5 ezret már össze is dobtak neki. A Kickstarteren azt írja a projektről, hogy ez a film arra hivatott, hogy "elpusztítsa végre a filmipart és a világot, amiben élünk".

Egyébként hihetetlen, hogy ez az egy perc is mennyire sok ebből az emberből:

42.
42.
Ecneb
#26: Csak nem te is felfigyeltél rá?
41.
41.
TommyLeeThomas
#39: Thanks, mister.
#35: Im god's man. My movies are the best. So, shut up, I'm always win.
40.
40.
Marcus T.
Hogyan tudta ez bárminek a jogát megszerezni? Ilyen pénzszűkében vannak a stúdiók/kiadók?

Azért nézik ennek az ed wood 2nek a filmjeit, hogy röhögjenek, és sajnos ez is pénzt hoz neki.

A Postalból Tarantino tudna valamit kihozni, más nemnagyon, ő meg saját könyveit rendezi.
39.
39.
Marcus T.
#35: TLT-t szájadra ne vedd, ő Isten embere! :DD
38.
38.
Raatkainen
#30: Ne mondd már, hogy jó film a Rampage. Még a ,,mondanivalója" is értelmetlenné válik a végén, akkora baromság.
37.
37.
#32: Dehogy a kávéért, simán csak rabol egy halom pénzt, és lelép :) A hülye gyerekre marad a gyanúsítás, aki csak szövegelt a videókban. Direkt egy kisebb összeget el is égetett a bank előtt, hogy azt higgyék nem vitte magával :-D
36.
36.
goblinfing
#33: Szerintem a film 2. részéről van szó mert postal film már létezik és nem rossz, kár hogy garry colemant nem tudta beszervezni.
35.
35.
goblinfing
Postal az jó lett, de más jó filmet nem tudok tőle. Szerintemmég mindig jobb mint 1 aslyum fos vagy TLT film :D
34.
34.
adam6751
Duplán fizetek neki, csak váltson szakmát! xD
33.
33.
markoci555
a postal 2 egy jó játék, ki tudja élni magát az ember, de filmben már értelmetlen f*s lenne az egész, nincs kedvem azt nézni ahogy egy ember szétlő mindenkit, máshogy meg nem igazán valósítható meg, mivel ez erről szól
32.
32.
Feca1984
Na jó a rampage az viszont lehet hogy ötletet ad a tömeggyilkosoknak. Egy rohadt kávéért kiírtja a várost kifogyhatatlan tárral.
31.
31.
Feca1984
Bailout The Age of Greed jónak tűnik van benne egy két nevesebb színész is.
30.
30.
a Rampage-et nézzétek meg tőle, meg fog változni a véleményetek róla, illetve arról hogy tud e filmet írni és rendezni ha akar!
29.
29.
shooter1234
#25: A következő az aknakereső lesz, itt a trailer -je: http://www.youtube.com/watch?v=LHY8NKj3RKs
28.
28.
BrendOoN
#27: De most nézem: Ő rendezte A király nevében-t is. oO Az a film tök jó. Benne van Bozont. ^^
27.
27.
BrendOoN
Ennek az embernek tipikusan olyan feje van, hogy "Figyu kéne 500 000 dollár mert filmet készítek. Micsoda? Hogy nem adsz nekem pénzt?! A ********************* anyád.
25.
25.
Ez remek hír.Így van rendjèn. Ez a játék tökéletetes, a sztorija is kiváló. Uwe Boll pedig egy remek rendező, a Far Cry film is nagyszerű lett tőle, ha a játékadaptációt nézünk. Az ilyen színvonalas filmeket ötöm nézni. Mi lesz a következő filmötlet? Tetris? Team Fortress? Ezek a játékok ugye még rendkívüli sztorival rdndelkeznek.
24.
24.
azureknight0715
#19: nem tom, pedig én is azért kattintottam idexD
23.
23.
Batman
Halkan jegyzem meg, hogy manapság pont ugyanolyan gyenge filmek mennek a moziba, mint amilyeneket ő csinált, csak a különbség az, hogy ott teletömik CGI-al. Ezzel azt akarom mondani, hogy a Klónok Támadását akár ő is rendezhette volna, sőt még az Acélembert is. Egyébként itt a többség nem is tudja ki az az Uwe Boll, csak majom módjára fújolnak, mert divat :D
21.
21.
Dini221
Akkor már nehogy a Portal 2-tőt NEEE az nemhozna nagyobb sikert. dehogy
19.
19.
ratchetfan
hol van a cicikés néni a képről?
17.
17.
kopic
Ki ez a szarhazi ??? -.-
15.
15.
kredencferenc
Nem tudom miért támadják ennyire. Én szeretem a filmjeit. Valahogy mindig is jobban lekötött, mint mondjuk egy Barátok közt 12 767. rész vagy a Dallas.
A Postal pedig egyenesen fantasztikusra sikeredett. Akár ki akár mit mond, nekem az volt 2007 legjobb filmje! Megér egy folytatást. Bár a kickstartert nem igazán értem. Elfogyott a világháborús német arany?
14.
14.
Ecneb
#13: Örülj neki, ha még nem hallottál róla!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...