Megjelent a Metro: Last Light új DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 4.
  • Letöltés
Link másolása
Befutott a Metro: Last Light második DLC-je is, ha minden igaz, mindegyik platformon letölthető már a kiegészítő. Ha csak belelesnél, akkor is tudunk segíteni: 25 perces gameplay videónk van róla.

Az ígéreteknek megfelelően ma befutott a Metro: Last Light második DLC-je, a Tower Pack. Az 5 dolláros kiegészítő története szerint egy harci szimulátoron keresztül kell megvédenünk egy masszívan védett tornyot, egyre keményebb hullámokban törnek ránk az ellenfelek, nekünk pedig célszerű túlélni a dolgot, de legalábbis annyi pontot gyűjteni, hogy jók legyünk az online ranglistán.

Még két DLC várható a játékhoz, a Developer Pack és a Chronicles Pack idén megjelennek.

7.
7.
TBO0
Teljesen egyet értek veletek, öt egész dollár!!!!!4 hogy képzelik??,,?,, Elszarták az egészet úr Isten, többet nem veszek tőlük játékot. Szemét banda.
6.
6.
KőbányaKispest
#2: Én még azt se mondanám, hogy az alapjáték ütős lett. Közel se, legalábbis nekem nem. Az egyet sehogyse veri meg. Nekem az nem ütős játék, hogy lövöldözzük a villanykörtéket.
5.
5.
herlius
Ez tényleg komoly? És ebből még 25 percnyi anyagot is sikerült összevágniuk? Kiváncsi lennék hány megrögzött Metro rajongó nézte ezt 3 percnél tovább. Ez egy az egyben az Unreal Tournament-ből átvett Invasion játékmód, ami már majd' 10 éve is tömény unalom volt. Ennél pofátlanabb lehúzást nehezen lehetne kitalálni.
2.
2.
DarkLord
Hát ez baromság és még ezért pénzt is adni? hehe még jóhogy az alapjáték elég ütős lett és az eddig megjelent dlc-k is jóra sikerültek...dehát ez najó lehet azért valakinek még bejön, dehogy a játékhoz semmiköze csak egy kis pénz lehúzás az is biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...