Infinity Blade III - az első részletek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 12.
  • Képek
Link másolása
Tegnap az új iPhone-ok bejelentése mellett az Epic Games lerántotta a leplet az iOS-re érkező Infinity Blade III-ról, most viszont befutottak az első konkrét részletek és látnivalók is. És igen: végre női főhőssel is harcolhatunk.

A történetet egyfajta epikus konklúzióként is felfoghatjuk, egy izgalmas sztorit élhetünk át a becsületről, a szeretetről, az árulásról és a megváltásról. A sorozatban elsőként két főhőssel is nyomulhatunk: az első a lovag Siris, a második a harcos-tolvajlány, Isa. Mindketten saját harci stílussal rendelkeznek, több száz gyűjthető fegyvert és tárgyat zsákmányolhatnak.

Az egyik új fícsör a The Hideout névre hallgat, amely egyfajta interaktív világtérkép, ahol felfedezhetünk és szövetségeseket toborozhatunk. Az Infinity Blade III egyébként nyolc új világot tartalmaz, ráadásul a kampányban több utat is választhatunk a végcélhoz, azaz a gonoszok legyőzéséhez. Egy tucat új ellenséggel találkozunk, köztük egy repülő sárkánnyal. A látványért továbbra is az Unreal Engine felel.

Visszatérnek a ClashMob-kihívások, de a három új játékmódokban összeállhatunk barátainkkal is némi csapatos challenge teljesítésére.


Az Infinity Blade III szeptember 18-án jelenik meg, 6,99 dollárba kerül. Kompatibilis lesz az új iPhone 5S-sel és 5C-vel, valamint a következő kütyükkel: iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad mini, iPod touch (negyedik és ötödik generáció).

4.
4.
Dreadlox
nemrossz, demár várom mikor jelentenek be egy igazi Unreal címet
2.
2.
LtK
Ez egy iOS tulajnak kötelező lesz =)
1.
1.
metercsiken
Egész jól néz ki!
( bár a vágásnál a "fénycsík" nem tetszik )
Kár,hogy csak iOS-os.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...