Képeken a Need for Speed-film

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 15.
  • Cooltúra
És még mindig Need for Speed: a minap két képet kaptunk az autóverseny alapján készülő moziról, és bár az autók hiányoznak róla, a főszereplőket megnézhetjük magunknak.

2014. március 14-én kerül mozikba a Need for Speed alapján készített film, a dátumhoz közeledve pedig a marketinggépezet is felpörög: az E3-as werkfilm után a hét végére két fotó jutott az adaptációból, ami reményeink szerint azt is jelenti, hogy rövidesen az első előzetes is befut. Hogy tetszenek?

Ezek is érdekelhetnek

22.
Gamerdavid
Annyira nem lehet rossz a film. Csak ne legyen unalmas és legyen benne sok száguldozás. Hiszen erről szól a Need For Speed.
21.
Pizza74
#2: Mert ezt nem tudjuk már az első bejelentés óta... :D

Amúgy meg, ha más nem, Aaron miatt érdemes egy esélyt adni neki, hátha. Ebben legalább EGY színész lesz, nem úgy mint a F&F szériában.
20.
Yanez
Hát én berosálok egyeseken! Két kép alapján már eldöntik, hogy szar lesz a film. Komolyan mondom, ti valami született szuperkritikusok vagytok, igazi jövendômondók! Nyilván milliárdokat kerestek ezzel!
18.
Urahara
Aaron Paul mit csinálsz

kérlek fejezd be
17.
simon 555
#14: Attól mert nem ismersz egy színészt még nem jelenti sem azt, hogy no-name sem azt, hogy rossz:)
Nem az ő hibája, hogy nem láttad a filmjeit/sorozatjait.
A Breaking Bad-ban hatalmasat alakít.
16.
OMGWTFBBQ!4!
#10: Ja, a Breaking Badben nyujtott alakitasaval egyutt azert mar elmondhato egy nem-rossz-szinesznek, bar ehhez az NFS-akarmihez azert nem fuzok tul sok remenyt. Aztan ne legyen igazam...
14.
giga321
#10: Egyetlen filmjét sem láttam és azokat a sorozatok sem nézem amikben játszik. Szóval számomra tök no name színész. És itt inkább az autókra vagyok kíváncsi mint rá... BITCH.
12.
shooter1234
#9: Régen volt egy olyan hír, miszerint a Run sztoriját vették alapul, és valami hasonló lesz az egész.
10.
goblinfing
#1: Aaron Paul azért elég jó színész..BITCH!
9.
xSHx
Azt nem értem, hogy miért pont az NFS-t filmesítik. Talán csak a régi MW-nek és a Run-nak volt story-ja. Ha ebből valamelyiket filmesítik akkor ok. De több mint valószínű, hogy egy közhely sztorit kap. Szóval nemhiszem, hogy egy Tolvajtempó alázó filmet kapunk. :-) De remélem tévedek!
8.
Szerintem is nagggyon esélyes, hogy kaki lesz, de azért Aarul Paul hatalmas plusz (számomra), így nálam a mozi sem kizárt. Még ha óriásit csalódok is.
7.
Cooper911
"és bár az autók hiányoznak róla, a főszereplőket megnézhetjük magunknak. "
Ez igy logikai hiba. Az autók a főszereplők. :)
6.
Dízel
zs kategória lesz az egész. lesznek benne száguldó szuper autók, egy középszerű de inkább szar story pl egy bankrablasról...meg egy par jo csaj, és igy hozni fogja a rá költött pénzt. ennyi elég is a sracoknak. persze a rajongóknak nem.
5.
dBLOOD
Ez nagyobb szar lesz mint a halálos iramban, pedig az se semmi egy baromság! :D
4.
KőbányaKispest
Irdatlan baromság lesz. És persze az 1-eshez hasonlóan természetesen nem moziban nézem meg, ha megnézem:D
3.
dshadow
#2: Hát mire alapozzon? Hello Kitty adventures-re?
2.
Neo1989
Valahogy van egy olyan érzésem h ez egy Halálos iramban copy lesz.
1.
giga321
Színészi játék nem lesz sehol. Kid Cudi meh. 1 zenéjét ismerem. Ezt is csak az autók miatt fogom megnézni. Persze nem moziban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...