GTA-kiegészítőt kapott a Saints Row IV

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Vagyis nem egészen, de a játék fejlesztői jól láthatóan szeretnék meglovagolni a Grand Theft Auto V megjelenése körüli hírverést, így az új DLC erősen áthallásos címmel érkezik.

A csomagról először a Volition beszélt egy PS Blogra készült podcastben, a lényeg viszont nem is ez, hanem hogy a DLC címe "véletlenül" GATV, amivel egyértelműen a GTA V megjelenésére válaszolnak a srácok. A pakk egyébként különféle ruhákat és felszereléseket tartalmaz Johnny Gat számára, és ingyenesen letölthető.

11.
11.
Quent1n
#8: +1 a GTA IV totál érdektelen, unalmas és szürke világához képest az SR 3 maga volt a megváltás... Szerencsére ahogy látom az 5-ben jó irányba vitték a dolgokat és minden téren igyekeztek színesíteni a játékot.
9.
9.
AK-87
Felesleges őket hasonlítgatni.A bűnözésen és a sandboxon kívűl semmi hasonlóság nincs bennük.
8.
8.
Exinor
#2: A GTA3 óta nem érdekel egyik sem, a negyedik résznek adtam pár óra esélyt, de engem nem tudott meggyőzni. A Saint Row 3 is megkapta azt a pár órát és teljesen magába szippantott. Nem kellett neki hatalmas kidolgozott város, ezerféle kütyü, ruha, brutális grafika, egyszerűen a hangulatával, azzal, hogy nem próbál komoly lenni, mint a GTA, olyan karakterekkel, jelenetekkel és szövegekkel ajándékozott meg amit sosem fogok elfelejteni. Nálam a SR3 magasan veri az előző GTAkat. Ennek is jár majd egy esély, de annyit szerintem nem változott a sorozat, hogy engem is meggyőzzön.
7.
7.
Drazhar
#2: Teljesen egyértelmű, hogy nem ezért csinálták...
6.
6.
goblinfing
#2: Nem vagyok SR kedvelő, de tudom hogy nem az a céljuk hogy leverjék a GTA-t mert tudják hogy nincs esélyük.
5.
5.
Stranger
#2: Most azért vergődik a csapat mert ilyet csinál? Inkább csak marketing.
4.
4.
szogyenyi
#2: Nem hinném, hogy igazán csatába kívánnának szállni a GTA-val. Ők is jól tudják, hogy a SR nem lesz olyan nagy név, mint a GTA.
3.
3.
Dercsi
#2: 1 Ezek szerint nem játszottál vele...
2 A gta4 után bármely Saints Row rész felüdülés...
A Saints Row 3-4 kifejezetten szórakoztató és jó játékok lettek. Egy kis fricska meg simán belefér ;)
2.
2.
southbronx
Vergődik a saints row csapat, és besárgultak az irigységtől a GTA V játék sikerén, nagyságán... Irigyek is lehetnek ezzel a fostalicska játékukkal.
1.
1.
Matt8888
Kíváncsi leszek ,hogy vajon mi lehet a tartlama
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...