The Witcher-képregény érkezik a Dark Horse-tól

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 12.
  • Hír
Link másolása
Ahogy azt várható volt, Ríviai Geralt kalandjait grafikus novella formájában is átélhetjük. A füzeteket a Dark Horse adja ki, és 2014 márciusában landolnak a boltokban. A történetek Angren földjén játszódnak majd.

A Dark Horse gondozásában készülő The Witcher-képregénysorozat sztorijáért Paul Tobin felel, míg a grafika Joe Querio és Dave Johnson keze munkáját dicsérik. A The Witcher-játékok és a Vaják-regények alapján készülő füzetek főszereplője természetesen Ríviai Geralt lesz, aki Black Forest széléhez utazik, amely Angren földjén található.

Ott találkozik egy megözvegyült férfival, akinek feleségét nemrég meggyilkolták. Kiderül, hogy az elkövető egy kastélyban, a House of Glassban lakik. Szobái szinte megszámlálhatatlanok, minden folyosóján hátborzongató események zajlanak. Geraltnak minden witcher-képességét latba kell vetnie ahhoz, hogy megoldja a kastély rejtélyeit, és élve kerüljön ki onnan.

A sorozat első része 2014. március 19-én landol a képregényboltokban.

Tudtátok, hogy nem ez az első képregénysorozat a The Witcher alapján? A lengyelek már a kilencvenes években próbálkoztak valami hasonlóval.

2.
2.
felegyi
Külön sztorit mesél el, kicsit motel feelinges cucc. Naná hogy nem megszokott Witcher mission :)
1.
1.
Vendy01
ez érdekes lesz, bár én hiányolom kicsit ebből a witcher hangulatot (tudom ez csak egy kép, meg egy képregény mindig más hangulatú mint egy könyv vagy játék), mindenesetre várjuk szeretettel :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...