Wasteland 2 - infók a világtérképről

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 21.
  • Hír
Link másolása
Frissült egy nagyot a Wasteland 2 kickstarteres oldala, így a fejlesztők elhintettek pár részletet a szerepjáték világtérképéről, a ránk váró veszélyekről és a felfedezésről. Nem is beszélve az új képekről.

A Wasteland 2 producere, Montgomery Markland elhintett pár részletet a játék világtérképéről és azokról a helyzetekről, amikkel a felfedezés közben szembesülünk. Utazásainkat a földrajzi adottságok és a halálos sugárzás korlátozza. A játékosoknak mindezeket szem előtt tartva alternatív útvonalakat kell keresniük a kaland során.

A felfedezés egyik módja a 3D-s térkép, amely megmutatja közvetlen környezetünk reprezentatív méretét és földrajzi adottságait. A jelentősebb helyszínek és települések adják magukat, hasonlóan a Mount & Blade és a Neverwinter Nights 2: Storm of Zehirben látott megoldáshoz.

Ha a 3D-s térképen megnyomjuk az M-billentyűt, akkor a 2D-s nézetbe kerülünk, amely már az egész régiót megjeleníti. Ez automatikusan frissülni fog, ha már felfedeztünk egy adott területet, vagy infókat hallunk egy adott területről az NPC-ktől.

A sugárzási zónák jelölve vannak Arizona térképén, ám ezen kívül rengeteg hely van, ahol erőforrások után kutathatunk, véletlenszerű harcokba keveredhetünk, amelyek jót tesznek karaktereink fejlődésének. A kietlen vidék számos veszély rejt: többek között állandó kiszáradás fenyeget bennünket, így a víz kulcsfontosságú lesz számunkra. Ezen felül veszélyes állatokkal, mutánsokkal, fosztogatókkal és robotokkal találkozhatunk.


Nem is beszélve a sugárzásról. Ha nem figyelünk a Geiger-számlálónk jelzéseire, könnyedén halálos környékre keveredhetünk.

Az inXile Entertainment néhány szerencsés kiválasztott számára korai bétateszttel kedveskedik a Steamen - nem árt figyelemmel kísérni a híreket.

4.
4.
golgotha
Es ez PC-s jatek?
2.
2.
wolfwarrior
Hát ez a játék a régi lényegében a fallout Apja.
1.
1.
markoci555
az első kép olyan mintha egy ember támaszkodna valamire és közben tartaná a cigijét, persze fejet balra fordítva kell nézni :)
vagy egy jet pack-es
most hallok először a játékról, de nagyon érdekel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...