A PS3-mal is kompatibilis lesz a DualShock 4

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 22.
  • Hír
Link másolása
Azt már tudjuk, hogy a PC-ken is használhatjuk a PlayStation 4 kontrollerét, ám a legfrissebb hírek szerint a DualShock 4 visszafele kompatibilis lesz a PlayStation 3-mal is. Mindezt egy videó keretében is be tudjuk mutatni.

A DualShock 4 kontrollerünket az előző konzolgeneráció masináján is használhatjuk majd. Igaz, ha PS3-mal szeretnénk használni, nem árt figyelembe venni, hogy a vezeték nélküli kapcsolatról le kell mondanunk, mindenképpen szükség lesz a vezérlő USB-kábelére.

A gyakorlatban így fog kinézni:

14.
14.
Pain
Hát a ravaszokért én sem rajongtam, de hogy sosem találtam kényelmetlennek a DS3-at(se a kettőt, se az egyet) az is biztos. Ízlések és pofonok, én pc-hez is a DS3-at használom, nem az x360-as irányítót, mert jobban kézre áll.
13.
13.
xSHx
Az analógkarokat bármikor kényelmesebbé lehet tenni, egy KontrolFreek-el!
http://www.kontrolfreek.com/

A ravasz már más kérdés, az tényleg elcseszett. Én így látatlanba azt mondom, hogy a Sony végre szakított a tradícióval és végre csináltak egy jó kontrollert. Bízok benne hogy egy lapon lehet majd emlegetni az x360 kontrollerével. Én az X360 mellé szeretnék egy PS4-et.

Amúgy sztem a kábel mizéria nem vészes. Kényelmetlenebb, de ad is valamit cserébe. Fillérekért pedig lehet venni hosszabb kábelt hozzá!
11.
11.
Neo1989
Hát én örülök neki. Nem azt mondom h kifejezetten nehéz a ds3-al de nekem spec fps eknél volt h nem oda mentek a golyók ahova kelletek volna.
Viszont ennek a körös kialakulásnak hála beleteheted az ujjad és így sokkal pontosabb az irányítás.

Én tuti veszek egyet pláne ha elvileg pc-vel is kompatibilis lesz :)
9.
9.
greenmelon
Ez elég király, bár a kötelező kábel elég nagy érvágás. :/
8.
8.
anonymus26
tudja valaki hogy a psn rendszerrel mi baj lehet mert 2 hete mikor feljelentkezek a haver listát nem tölti be
7.
7.
Yami
#6: Én örülnék ha kukázhatnám a DS3-at és végigtolhatnám a kedvenceim egy kényelmes kontrollerrel, aminek a ravaszai rendesen meg vannak csinálva és kényelmes fogása.
6.
6.
#2: Nekem alapból volt hosszabb kábel mellé, mert töltéskor nem ért kényelmesen odáig ahol ültem, viszont szerintem a Dualshock 3-nak semmi baja sem volt, felesleges DS4-essel játszani ps3-on...
5.
5.
rossitibi
Ja meg lett volna végre rendes ravasz ps3-on...
4.
4.
rossitibi
Kezdtem megörülni! De jó lett volna,nem kéne annyi hülye kontrollert cipelnem magammal,de ez a vezetékes dolog elég gagyi... :(
2.
2.
Ra1D3n
Ennek is csak akkor van értelme, ha adnak a PS4-hez gyárilag alsóhangon 3 méteres töltőkábelt. Egyébként meg kurvára felesleges...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...