FIFA 14 - képek a next-gen verzióból

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 23.
  • Képek
Link másolása
A jövő hónapban jelenik meg a FIFA 14 Xbox One-ra és PS4-re, ennek apropóján az EA Sports egy csokornyi screenshotot tett közzé a focis játék next-gen verziójából. A grafika tagadhatatlanul szebb, de ez érthető is.

Nagy várakozás előzi meg a next-gen FIFA 14-et, elvégre új konzolok új elvárásokat táplálnak. Nem csupán grafikai előrelépés lesz, a fizika is fejlettebb, illetve egy Xbox One-exkluzív játékmód is elstartol november 22-én. Ez a FIFA 14 Ultimate Team Legends, melyben legendás játékosokból állíthatjuk össze a tuti csapatunkat.

Nagyítót elő és időzzetek el a részleteken!

17.
17.
laktaz
Ezeket a fantasztikus képeket látva biztos vagyok benne, hogy soha semmilyen formában nem fogom beszerezni ;)
Egyébként biztos nagyon jó, ha billegne az asztal itthon, tuti beszerezném (a rövidebb láb alá), de mást nem tudom elképzelni, hogy mire használnám. :D
15.
15.
JackBauer
#11: kevesebb pc bírná el mint a tavalyi fifa-t ezért maradt a régi motor
14.
14.
Henry82
#12: Jogos, elnézést. De a véleményem ettől nem változott:)
13.
13.
lacinho01
srácok aki akar koop idényt nyomni az vegyen fel
12.
12.
Dízel
#11: fox engine a pes új motorja, ez az ignite.
11.
11.
Henry82
#7: Jaja, remélem ezeken a képeken a Madame Tussauds FC játkosait látjuk és csak azért fénylenek ennyire:) De engem nem is ez borított ki a legjobban, hanem az első képen a felhők (már 15 éve is ciki lett volna), meg a képek alapján a 3D-s fű "látótávolsága" is kb 3 méter. Ha hozzáveszem, hogy ezek promo képek, azaz kozmetikázva vannak, akkor úgy gondolom, ez a next gen fox engine egy nagy parasztvakítás, megint úgy akarnak sok pénzt keresni, hogy ne kelljen semmit melózni. És ezt nem bírták volna el a PC-ink, ezért nem kaptunk új motort, mi? Okké:)
10.
10.
Jared
Tuti vétel ps4-re
9.
9.
kopic
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=21707&news&EDGE%20pontsz%E1mok%20+%20Xbox%20One%20vs.%20PS4
8.
8.
Starkiller89
Ha ez valakinek előrelépés, akkor felesleges új konzolt vennie, mert kb a sima x360-as verzió is erre képes...flame flame flame... :)
7.
7.
traumraise
az ea sajnos nem ért a karakterekhez...az NBA 2K-ben meg kell nézni hogy néznek ki, izzadnak, mozognak a karakterek, lebeg a nadrágjuk. Na valahogy úgy kéne megcsinálni a fifát is de képtelenek rá.. Azért mert most úgy fénylenek mint a viaszbábuk, még nem lett next gen ez a game.
6.
6.
Dízel
mondjuk nem tudom mekkora "munka" lenne pc-re kidobni egy csomagot legendary team néven az itt lathato játékosokkal... elég jó lenne. nincs valami info csak erről?
4.
4.
salaxx
volt szerencsém ezt is kipróbálni egy xboxos rendezvényen. Hát szerintem abszolút nem nézett ki így mozgás közben. (de minden játék állóképeit "tuningolják" szerintem) Én játszom 2-3 hete a 360-as verzióval és ezt kipróbálva grafikailag, abszolút nem volt akkora különbség mozgás közben. 3 meccset játszottam le vele. A közönség szebb tényleg sokkal és megint "szálanként" látszik a fű (kapuskirúgásnál úgy ágaskodnak a földből :D). (ez amúgy amikor pár éve először játszottam a 360-assal pc után, akkor a 360 is ilyen volt, de most valahogy már nem :D)
A fizika más tészta. Még a 360-os verzióhoz képest is nagyobb a tehetetlenségük a testeknek. Sprint közben még nehezebben fordultak/váltottak irányt az emberek. Játékmechanizmusra szerintem (teljesen saját szubjektív vélemény) kicsit Pes irányba mozdult el. Nem tudok emellett igazából milyen érveket felsorolni, hogy miért éreztem így...ez volt a benyomás....talán olyan 8irányúbb volt a mozgás...érzésre kevésbé 360 fokos. Olyan (ezt csak a nagyon régi kocsmamotorosok tudják mi) Super sidekickses kicsit...ahogy máshoz kerül a labda úgy "behal a környezet" és csak az játszik akinél a labda van.
3.
3.
Unknown
Hát még mindig olyan a bőrük mintha műanyagból volna, de rendben van a grafika. Inkább a karriermódot turbóznák fel és ne az Ultimate Teamot...Ez talán csak akkor lesz meg ha előrendelem az Xbox One-t és ingyen megkapom hozzá a jázékot, mert 60 euróért ez azért kevés amit a mostani fifa nyújt...
2.
2.
crashpipi
Alig várom a vérpécések összeesküvés elméleteit arról, hogy a pc verzió szándékosan van butítva, hogy több konzolt adjanak el! :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...