Tényleg jön az Assassin's Creed: Rising Phoenix?

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 5.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a sokat pletykált Assassin's Creed: Rising Phoenixet még mindig nem jelentették be, már az Assassin's Creed negyedik részében is találni rá egy elég konkrét utalást.

Az Assassin's Creed: Rising Phoenixről nem sokat tudunk, eddig két artworköt kaptunk róla, illetve egy spanyol áruház honlapján feltűnt az előrendelésének lehetősége is, ami alapján többen PS Vita-exkluzív címnek gondolják a fejlesztést.

A Ubisoft viszont semmi hivatalosat nem közölt eddig, egyedül a múlt héten megjelent Assassin's Creed IV-ben találhatunk rá egy elég erős utalást: konkrétan a játék modern környezetében futhatunk bele ebbe a virtuális matricába, amin jól olvashatóan szerepel a korábbi képeken is látott logó.

Az persze kérdés, hogy a kiadó ezzel az easter eggel teaselni szeretne-e valamit, vagy csak poénnak szánta az egészet? Várjuk a fejleményeket!

8.
8.
n_csacsi
#2: Szerintem a 2-nél egyik se lett jobb...
6.
6.
Hulk86
#4: Ennyi... meg a kampány befejezése után azért el tudsz mókázni vele jó a CoDra ott a multi, de azért egy ACben jóval több lehetőség van, felesleges is összehasonlítani a 2 gamet!!!
5.
5.
MrBrooks
Jojjon csak Vita-ra, kellenek a jo cimek ra!
2.
2.
Gykrizsi
Nem értek egyet, szerintem a 3. volt a legjobb rész
1.
1.
Annyira kellet mar a harmadik is mint egy falat szar.
De ahogy latom lesz meg egy 9. is belole.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...