Csak 2 GB RAM-ot eszik a Call of Duty: Ghosts

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 5.
  • Hír
Link másolása
Holott a minimális rendszerkövetelmények szerint 6 GB RAM kell a játéknak, s a tapasztalatok alapján, ha ennél kevesebb memóriával rendelkezünk, a Ghosts nem hajlandó elindulni. Persze van már megoldás.

A Call of Duty: Ghosts egyike azoknak a PC-s játékoknak, amely már nem elégszik meg 4 GB RAM-mal, olyannyira, hogy egyszerűen el sem indul, ha a program azt észleli, hogy 6 GB-nál kevesebb memóriával rendelkezik a gépünk. Ez ideáig rendben is lenne, ám a Guru3D fórumozói észrevették, hogy a játék a legmagasabb grafikai beállításokon is csak 2 GB RAM-ot eszik meg.

A megoldás: vagy veszünk a konfigurációnkba némi RAM-ot, vagy letöltjük hozzá a fix-et, amely 4 GB RAM esetén is mozgásra bírja a háborús FPS-t.

Ellentétben a Treyarch-féle Call of Duty: Black Ops 2-vel, a Ghosts-ban csak 65 fokos látómezővel rendelkezik katonánk, amely bizonyos idő után némi hányingerhez vezethet. Szerencsére a modderek már a segítségünkre siettek, s létrehoztak egy segédprogramot, amely kiszélesíti a FOV-ot.

A Call of Duty: Ghosts ma jelent meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra.

151.
151.
sider24
Sziasztok. Nekem lenne olyan gondom hogy, szeretném full hd felbontásra állítani a játékot "1920x1080" De nekem valamiért nem engedi, amit enged 1280x...pedig a tv-m tudja a full hd-t és más játékoknál meg engedi hogy fel toljam full hd-ra.. amúgy én is használtam ram fixet!

Szerintetek mi lehet a baj?
150.
150.
Macifasz
#142: Az meg a másik, amit előttem írtak, hogy ezek szerint a világon MINDENKI egy gyökér meg hozzánemértő, csak te vagy az, aki érti a dolgát. ;-)
149.
149.
Macifasz
#143: No offense, de elég szánalmas, ha egy grafika csak úgy néz ki valahogy, ha mindent hipreszuperhighextrára rakok, mert ha csak sima high, akkor ocsmány. Ez nem szint 2013-ban. A régi motor ultra low-on szebb volt, mint ez high-on. Ha szerinted ez "okoskodás" meg "gyökérség", akkor csak gratulálni tudok. ;-)
144.
144.
Starkiller89
#143: Ja és ez a 2gb eszik a game, ez a cikk egy vicc...sztem a GK sem gondolta komolyan az elvakult konzolos tesztjeivel... :D már látom előre, hogy x360 teszt lesz a Ghosts-ból is. :DDDDDDDDDDDD
143.
143.
Starkiller89
#142: Qrvára idegesítő, hogy idejöttök szarozni a grafikát, ami egyáltalán nem csúnya, holott azt se tudjátok, hogyan kell beállítani, mit kell bekapcsolni, minek van gépetek?! De most komolyan...MINDENT EXTRA / ON...gyökerek.
142.
142.
Starkiller89
#141: Ember, Image quality-t állítsd EXTRA-ra, ne pedig csak highon hagyd :) és akkor megérted, hogy mit tud a game :) Ja és ne felejtsd el a Terrain Detailt se bekapcsolni, az a Tesselationért felelős :) de hát ha csak mindent highra állítasz akkor tény, hoyg a konzolos verziót kapod meg és az csúnya :) de nekem a 8gb ramomat megeszi a game úgy, hogy mindent EXTRA-ra álítok. :)
141.
141.
Macifasz
Árulja már el nekem valaki, hogy ez a játék mire fel kér 6 giga ramot alapjáraton, miközben olyan ocsmány, hogy azt hittem elsírom magam? Pedig én aztán nem vagyok grafika buzi, ezt nézem meg, kritizálom utoljára egy játékon, de ez vicc kategória. Amit a főcímig produkált a game, az erdős majd az utána lévő, rohangálósos pályán az nevetséges. A textúrák, a fák, az épületek mind-mind kritikán alulian ocsmányok. :-D És tegyük gyorsan hozzá, hogy nem ultra low grafikával vágtam bele, hanem egy medium VS high beállítást raktam össze...de még így is. Ennél még a szarrá koptatott és sokak által kritizált régi motor is százszor szebb volt. De most komolyan...mintha egy idő előtt kiszivárgott, béta verzió lenne. Vicc.
140.
140.
CJgabor
Megnéztem TotalBiscuit videóját róla... Ez a játék förtelmes.
139.
139.
Elyas
Bazd nem ezt akartam bemásolni... Szerkesztés gomb...
138.
138.
Elyas
Az egész csak arra jo ,hogy inkabb konzolra
vegyék az ember mint gépre mert az több pénz.
Amúgy a User score elég semmitmondó
ilyeneknél ,hogy CoD, Bf, WoW... mert ha valami
népszerû azt utálják azok az emberek akik nem
akarnak beállni a tömegbe. Csak az a baj ,hogy
nem veszik észre ,hogy közben beléptek egy
másikba.
Egyébként ami népszerû az valamiért/valamiben
jó is szóval a haterek az ostobák nem azok akik
játszanak.
Amúgy kénytelen vagyok meglepôdni azon ,hogy
a CoDosoknak ezen az oldalon nagyobb az
èrtelmi színvonala mint a Bfeseknek ugyanis több
bfes fikàzót látok a CoDos híreknél mint codost a
Bfes híreknél.
#69
136.
136.
Animejetix
Én mint konzolos meg egy nap rájöttem hogy már csak multiplatformokkal játszok, amint rájöttem gyorsan váltottam Ps3 után 360-ra és ott kezdtem el a saját címeit nyomni amikor fél év után rájöttem arra hogy ez se jó... Szartam bele az egészbe amikor egy nap aztán jó áron hozzá tudtam jutni egy jó asztali géphez, aminek színte csak a video kariját kellett kicserélni és a ramot és azon nevettem hogy letöltöttem egy ugyanolyan játékot ami megvolt boxon is és az olcsó PC-n szebben ment.
Míg egy nap eljött az a felismerés is hogy mi a francért van nekem konzol. Innentől a konzolos játékokat már csak PC-n játszottam. Ezek után jött az a felismerés is hogy PC-n mennyi jó egyedi cím van. Xbox 360 kontrollerrel játszok az ágyból irányítom a PC-t és TV-re van kötve, így különbség nincs is.
A gáz hogy mivé fajultak a konzolok...
Mára már szinte jóformán csak Hollywoodi filmek vannak rajtuk videojáték köntösbe bújva... szal elkurvult a konzolos piac
135.
135.
mestermagyar
134.
134.
mestermagyar
#131: HOL? Mondjad, veszem :DD
132.
132.
131.
131.
randall13
#129: Ő azokkal a játékokkal nem fog sosem találkozni, mert nincs milliós marketingjük és a pénz a fejlesztésre megy el.

Ja egyébként épp 200Ft PC-re a Batman: Arkham Asylum, ami önmagában csak 25x olcsóbb mint az XBoxos változat.
130.
130.
DON GONDOCS
Mostmár valóban a Gamekapocs a gamer oldalak segglyuka. Ilyen unchi fajták fröcsögését látni a legtöbb poszt alatt.
125.
125.
Kougat
#123: És persze az XCOM :)
124.
124.
Kougat
#123: *már és játékok sry...
117.
117.
Kougat
#115: Viszont amilyen fps-ekkel én játszok (BF, Arma, CS), ott nem lenne jó a kontroller :D
116.
116.
Kougat
#115: Így teljesen igaz :)
115.
115.
crashpipi
#113: Amennyivel pontatlanabb, csak multiban hátrány. Mivel azt nem szeretem, így inkább a kényelemre szavaztam és megszoktam. :)
113.
113.
Kougat
#110: Viszont azt a szintű pontosságot MESSZE nem tudod elérni.
111.
111.
FirstBfCommander....
Csak nevetni tudok ezen a sok hülye frufrison :D
110.
110.
crashpipi
#109: Állítható az érzékenység, mint egy egérnél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...