Fejlemények a Kane & Lynch-mozifilm körül

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Mindmáig vakvágányon volt a Kane & Lynch-film ötlete, korábban úgy volt, hogy Bruce Willis és Jamie Foxx alakítja majd a két főszereplőt. A legfrissebb pletykák szerint most Gerard Butler és Vin Diesel lehet a befutó.

Habár régen hallottunk róla, s azt hittük, hogy a projektet elkaszálták, mégis lehet valami a Kane & Lynch-filmből. Évekkel ezelőtt azt pletykálták, hogy Bruce Willis és Jamie Foxx alakítja majd a bukott rendőrből és a vérbeli pszichopatából álló párost, ám a Hollywood Reporter legfrissebb cikke szerint Gerard Butler és Vin Diesel lehet a befutó.

A magazin úgy tudja, hogy a Törvénytisztelő polgár rendezője, F. Gary Gray vezényelheti le a produkciót. A pandúrból rablóvá avanzsált Kane szerepére Gerard Butlert szeretnék megnyerni, míg Vin Dieselnek a kopaszodó pszichopata, Lynch szerepét ajánlották fel.

A forgatókönyvet Az X-Men kezdetek: Farkas és a Die Hard 5 írója Skip Woods és a Machette gyilkolról elhíresült Kyle Ward jegyzi. Míg a produceri szerepkört Adrian Askarieh és Daniel Alter vállalná el.

Mit gondolsz? Ennyi év távlatából is rábólintanál a Kane & Lynch filmadaptációjára? Örülnél Butlernek és Dieselnek?

21.
21.
LiL Troy
#20: Az első részt toltam csak, nekem is nagyon hasonlított, kicsit mintha pszichopatább lenne Lynch.
20.
20.
Macifasz
#19: Olyan szinten ő, hogy a készítők róla mintázták a karaktert, mert imádják a filmet, és volt pár jelenet is, amivel megidézték a szellemét. :-)
19.
19.
LiL Troy
#11: Ezt akartam mondani, Heat ből a csávó a lenne a legjobb.
18.
18.
LiL Troy
Bruce mint Kane az tetszene. Jamie Fox? Lynch nek valami nagyon psychopata arcú színész kellene,
17.
17.
markoci555
#15: Bruce Willis-re gondoltam Will Smith alatt csak keverem a neveket XD a sok sz betű teljesen félrevezet
16.
16.
markoci555
15.
15.
markoci555
Will Smith-et ezerszer jobban bírom mint a Vin Dieselt, Will k*rva jó filmekben játszott, Vin Dieseltől egyetlen jó filmet nem láttam még, talán az a 21 napos sötétséges vagy mi elment de ennyi
14.
14.
Macifasz
Diesel és Butler? Lol. Szeretem mindkettőt, de karakteridegenek. Istenem...remélem semmi nem lesz belőle. Ezt a beteg hangulatot nem fogják vissza adni, főleg ha szarul választják meg hozzá a színészeket.
12.
12.
spidey
Megint elgurult valakinél a pirula. Vin Diesel egy ereje teljében levő, kopaszra borotvált izomagy, nem egy középkorú, kopaszodó fickó.
11.
11.
#9: nagyon jó ötlet! de a Waingro-t játszó arc lenne ideális, tényleg. vagy a GTA5-ből Trevor, haha, most tűnik fel, mennyire Lynch.

Kane pedig lehetne Butler, az nem rossz ötlet, de nem tökéletes. Armand Assante-t is el tudnám képzelni, vagy Andy Garcia talán? bár ő túl latin.
10.
10.
DigitalEye
9.
9.
SamS1989
Ha már Lynch akkor szerintem :
filmtekercs.hu/wp-content/uploads/2012/10/Breaking-Bad-1.jpg

Nála jobbat aligha lehetne találni :)
6.
6.
DigitalEye
#5: Öregem, ezernyi jobb hollywood-i színészt tudok neked mondani. A tanulmányai meg nem érdekelnek, ha egyszerűen sza... pardon, rossz.
5.
5.
MrBrooks
#4: Valogasd meg a szavaid komam! Vin Diesel-ben tobb a tehetseg mint fel Hollywood-ban. Eleve ha csak a tanulmanyait nezzuk, mar tobb szot erdemel mint a tobbseg. Sajnos a rendezes, meg a penz kerdse mar mas teszta. De a "szar" minosites akkor sem melto..
4.
4.
DigitalEye
Nem, nem és nem!
Sem a két szereplőnek, sem az egész gárdának nem! Már Bruce Willis és Jamie Foxx sem lett volna éppen ideális, de ez a másik kettő meg pláne nem. Vin Diesel egy szar színész, nem tudna eljátszani hitelesen egy pszichopata gyilkológépet, meg nem is hasonlít Lynchre. De ha már itt tartunk, egyik színész sem hasonlítana a két karakterhez. Pedig szerintem kéne, hogy hasonlítsanak, mert nagyon jól eltalált ez a két karakter, ők a játék lényegi részei, miattuk emelkedik ki a két K&L játék a többi közül, ha már a játékmenetre annyira nem is lehet büszke az IO (bár személy szerint én szeretem a Kane & Lynch szériát). Kevin Gage-nek, aki a Szemtől szemben című zseniális Michael Mann filmben alakította Waingro-t, kéne eljátszania Lynch szerepét, tudniillik Lynch-et eleve Waingo-ról mintázták a játék készítői.
Egyébként szerintem jobb lenne, ha nem lenne semmi ebből a filmből, már a Hitman adaptációját is elkúrta az a töketlen francia hülyegyerek, sőt, ha belegondolok, mindegyik videojáték adaptáció egy rakás gőzölgő szar.
Inkább csinálhatnának egy új K&L részt, de sajna ez már nem következik be, mert az IO csak Hitman-részeket fejleszt a jövőben...
Úgyhogy összefoglalva, nem örülnék, nagyon nem!
1.
1.
bence9
vin disel nem biztos, hogy erre a szerepre jó, de fogjuk rá. A forgatókönyvírók amik nem biztatóak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...