Next-gen konzolokra is jön a Rayman Legends

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 13.
  • Biznisz
Link másolása
A Ubisoft a next-gen konzolokra is kiadja a Rayman legújabb részét, bár ez nem meglepő, hiszen a játék eddig nem igazán hozta a várt eladási számokat. A kiadó aktuális üzleti évének első fele veszteséges volt.

Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója a cég üzleti helyzetjelentésében árulta el, hogy 2014 februárjában PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kiadja a legújabb Raymant. Mint ismert, a Rayman Legends és a Splinter Cell: Blacklist nem hozta a várt eladási számokat (előbbiből 1, utóbbiból 2 millió példányt vittek haza a játékosok), így egyáltalán nem meglepő, hogy a kiadó az új platformokon is esélyt ad neki.

A vállalat üzleti évének első fele (április-szeptember közötti időszak) veszteséges lett: a cég 293 millió euró bevétel mellett 62,1 millió eurós veszteséget könyvelhetett el, részben a kutatás-fejlesztési költségek megnövekedése miatt. Forgalom terén egyébként 8,2 százalékos növekedést produkált a kiadó a tavalyi év hasonló időszakához képest, a második negyedéve pedig még jobban erősödött, itt 46,6 százalékos volt a növekedés.

A kiadó az Assassin's Creed III és a Far Cry 3 mellett a digitális eladások feltörekvésével magyarázza bővülést. Az online csatornákon befolyt pénz 71 millió eurót tett ki, ami 29 százalékkal nagyobb összeg, mint a tavalyi.

1.
1.
Szerintem ez nagyon jó ötlet, mert a nextgen megjelenés előtt a ps3 gépem eladása után csomó mindenről lemaradtam. Így viszont van esély bepótolni! :) Tök jó! És jön a Trine 2 is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...