PS4-re is jön a TowerFall

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha nem cseng ismerősen a TowerFall címe, az nem véletlen: a játék eddig kizárólag az Ouyán volt játszható, és csak a jövő év elején mutatkozhat be PC-n, illetve PlayStation 4-en.

Bár a TowerFallt imádták a kritikusok, az Ouya-exkluzívitás miatt nem teljesedhetett ki igazán: most a játékot készítő Matt Thorson (a már korábban bejelentett PC-s verzió mellett) PS4-re is bemutatta a címet, amitől látványos ugrásra számít eladások terén. Thorson 2014 elejére ígéri az új változatok megjelenését, és rögtön egy alcímet is hozzácsapott a játék nevéhez, hogy a rajongók is érezzék, valódi újdonsággal lesz dolguk.

A retro látványvilággal operáló, főleg multiplayerben szórakoztató akciójáték új pályákkal, fegyverekkel és karakterekkel bővül, illetve új játékmódok is bekerültek a kalapba. A hajnali PlayStation 4-bemutatón levetített előzetest itt láthatjátok róla:

7.
7.
metercsiken
Aki tényleg" retrozni "szeretne annak biztos bejön.
Nekem mondjuk nem.
6.
6.
ratchetfan
#4: gondoltam hogy ez fog lejönni belőle... nem a grafra gondoltam csak egy ilyen típusú játék szerintem nem konzolra való max handhald-re vagy mobilva vagy tökömtudja...
4.
4.
#2: Na persze, ha egy játéknak rossz grafikája van, egyből, rossz.
3.
3.
Falcon
még majdnem félreolvastam hogy a titánfall jőn ps4 re de nem sajna
2.
2.
ratchetfan
nesze neked next gen...
azért remélem ingyenes legalább
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...