VGX 2013: Quantum Break-bemutató - frissítve!

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 28.
  • Teaser
Link másolása
A Microsoft Studios igazgatója szerint még az év vége előtt szeretnének mutatni valamit a Quantum Breakből, és erre a legideálisabb helyszín a VGX lenne. Az Xbox One premierje előtt viszont nem lesznek bejelentések.

Holnap több országban is boltokba kerül az Xbox One, így értelemszerűen nagy a felhajtás a Microsoft új konzolja körül. Két exkluzív Xbox One-játékról viszont alig esett szó az elmúlt hónapokban, így Phil Spencer, a Microsoft Studios igazgatója megragadta az alkalmat, és helyzetjelentett a Quantum Breakkel és a Sunset Overdrive-val kapcsolatban.

A Remedy-féle Quantum Breakről azt mondta: a múlt héten Európában volt, ahol több időt is eltöltött a játékkal. Szerinte még az év vége előtt beszélhetnek arról, hogy milyen a sztori és a játékmenet, a játék egy darabkáját konkrétan be lehetne mutatni gameplay videó formájában - mint mondta, erre talán a december 7-i VGX lenne a legalkalmasabb helyszín.

Az Insomniac Games által fejlesztett Sunset Overdrive-val kapcsolatban nem ígért semmit, azt viszont megjegyezte, hogy ezt is huzamosabban próbálgatták, és szerinte nagyon jó az a nyitott világ, amit a készítők összeraktak.

Noha a Sony a PS4 rajtja előtti Spike-partyn mutatta be az Uncharted negyedik részét, a Microsoft nem szeretne kulcsfontosságú bejelentéseket ellőni a hasonszőrű buliján, mindent - utal megint a decemberi showra - a VGX-re tartogatnak.

Update! A VGX házigazdája, Geoff Keighley a minap megerősítette, hogy valóban ott lesz a shown a Quantum Break, a játékból gameplay előzetest láthatunk majd.

7.
7.
felegyi
#6: Ez a mozzanat már szerepelt az oldalon egy hír berkein belül...
6.
6.
kopic
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=22011&news&N%E9gy%20m%E1sodperc%20Quantum%20Break
5.
5.
kopic
Jaj de jo lenne, ha tenyleg ott lenne a VGX-en ! Erre a jatekra nagyon kivancsi vagyok, a Sunset Overdrival egyutt !
4.
4.
csabesz001
Kíváncsi leszek rá, de én még a halo 5 is nagyon várom.
1.
1.
simon 555
Eddig az egyetlen játék ami komolyan érdekelne XO-ra.
Remélem később több ilyen is lesz, és akkor egy XO is befigyel majd valamikor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...