PlayStation 4 - íme, a hibakódok listája

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 27.
  • Hír
Link másolása
Felkerült az internetre a PlayStation 4 hibakódjainak hivatalos listája. Ezekkel a beszédes kombinációkkal találkozhatsz, ha valami nem smakkol a konzoloddal. Mindre van megoldás, nyugi!

Bár korántsem teljes listával van dolgunk, a Sony szerint az általános hibajelenségről van szó az alábbiakban. A lista segít megoldani a legtöbb problémát, nem kell tehát szívinfarktust kapni, ha a képernyőn megjelenik egy közülük.

  • CE-33179-3: Az alkalmazás nem található, próbáld újra, ha a telepítés befejeződött. Az add-onok telepítését csak akkor indítsd el, ha az alkalmazás telepítése véget ért.
  • CE-33991-5: Kapcsolódási hiba, Futtasd újra az Internet Connection tesztet!
  • CE-34788-0: Az update fájl nem használható. Csatlakoztass egy USB-s tárolóeszközt, amin rajta van a frissítési fájl 1.50-es vagy annál újabb változata. Elsőnek töröld az USB-s eszközről a régi frissítési fájlt, majd másold rá az újat a hivatalos oldalról.
  • CE-34878-0: Az alkalmazás összeomlott, Indítsd újra az alkalmazást a content-területen.
  • NW-31484-0: Nincs megadva DNS-szerver, indítsd újra a PS4-rendszert!
  • NW-31367-0: Nem nyitható meg a vezeték nélküli eszköz. Indítsd újra a PS4-rendszert!
  • NW-31453-6: A szerver késleltetve válaszol. Futtass le egy internetkapcsolat-tesztet a [Settings] > [Network] > [Test Internet Connection] menüpontban. Ellenőrizd az internetelérésedet!
  • NW-31194-8: A kapcsolat alaphelyzetbe állt, indítsd újra a PS4-rendszert!
  • E-8200002E: A hitelkártya-információ nem érvényes. Távolítsd el a hitelkártya-adatokat az accountodról, majd add meg újra az adatokat. Lásd: Add / Remove Billing Information.

 

A lista kitér még a kékledes hibára és megoldására, amiről már ugye tudunk. A PlayStation 4 december 13-án jelenik meg Magyarországon.

30.
30.
McDuff
Kiváncsi vok a hogy a 4-nél is össze fogja e hányni magát az OS csak ugy brahiból,mint azt a 3-nál szokta.
29.
29.
Norbiii
#23: Ezzel egyetértek daenath.
27.
27.
Elyas
Igen képzeld lesz ezután is hiba csak már nem ezek.
26.
26.
Teuton
#25: Mármint? Hogy később is lesznek hibakódok? Vagy mi?
25.
25.
NECROSMOKE
Macifasz. És ez mindig így lesz?
24.
24.
Elyas
Annyi idióta van a földön... Tudjátok minden főleg az elektronikus termékek elromlanak. Erre van a garancia. Nah mármost a PS4 ek kevesebb mint 1%a hibás... Mindig vannak hibás termékek tejjel is biztos jártatok már úgy hogy hazavittétekk és másnap már meg is romlott.. Benne van a pakliban mit kell ezen meglepődik?
23.
23.
daenath
Akkad par hibba, nem meglepo, ezert kell varni 1 de meg inkabb 2 evet a vasarlasal, addig jo a regi konzol is.
22.
22.
mdr88
#3: Szeretem a magadfajta okoskodókat, először tanulj meg kérlek szöveget értelmezni, aztán megpróbálhatsz értelmes hangnemben válaszolni.
19.
19.
joshsolman1993
#17: Hát igen. De nem minden mamutcég lehet öntelt fa*z. Tudnék mondani példákat amiket kifejezetten utálok mert nagy cégek és igencsak sza*nak mindenkibe. Én szeretem az MS-t, mindig akkor vásároltam tőlük amikor már nem kellett csalódnom bennük. Bár 3 év után tönkre ment a 360-om tápegysége, de szállítással együtt 20 euroért 12 nap múlva megjött a csere termék.
17.
17.
eszem
#13: Nem hinném, hogy "sajnálatukat" fejezné ki egy ekkora mamutvállalat azért a pár darab hibás gépért mint az MS. De mindegy lényegében pozitív dolog így is úgyis a kárpótlás ezt vitatni nem lehet.
15.
15.
Sun9us
Ez a tipikus vajaskenyér eset. Ugye, az mindíg pofára esik, viszont a valóságban 50-50% az esély, hogy hová esik. Csak ugye mindíg arra emlékezünk, amikor telibekentük a szőnyeget. Ezek a hibák elenyészőek, de ha megtörténik, akkor az illető telesírja a netet, 6 különböző portálon.
13.
13.
joshsolman1993
#10: Egy ügyes PR húzás vagy egy szép gesztus ezzel kifejezve a sajnálatukat. Szerintem 50-50%-ban mindkettő közre játszik, nem csak a rossz oldalát kell nézni.
12.
12.
eszem
#6: a #10-es hozászolásom eleje szólt neked a vége mindenkihez, en értsd félre :)
11.
11.
joshsolman1993
Nem értem a felháborodás okát. Ez nem elromlás, és nem gépészkedni kell. Egy alkalmazást rosszul indítasz el tehát mielőtt feltelepült volna. Mit vársz? Visszadob egy hibakódot hogy tudd mi is van, és tudd mit kell csinálni. Ezek nem hibák, hanem általában a tulajdonos hülyeségéből keletkező hibakódok... Vagy az interneteddel van gebasz stb...
10.
10.
eszem
#6: Nem garázsban hanem kínai óriásgyárakban rakják össze finoman szólva is rossz és alul fizetett körülmények között betanított munkások.

Lehet itt olvasni meghibásodásról de nincs 100%-os gyártósor, mindig lesz pár selejtes darab - ezeket cserélik is mind a MS és mind a Sony, az, hogy az ms ajándék játékot ad hozzá egy ügyes pr húzás volt, nem más.

Am emberek itt lényegében "elenyésző" meghibásodás konzolról beszélünk mind két oldalon, ennél rosszabb sose legyen.

+1 a hozzászólásom margójára: számos buta komment és értelmetlen PS4 vs. X0 vita helyett gondolkodj és nézz utána a dolgoknak, hogyan is működnek, hülyébb ettől nem leszel...
5.
5.
Falcon
arra vagyok kíváncsi a ps4 nél hogy egy 80cm képátmérőjű tv-nél lesz e különbség a full hd tv-vagy a hd ready között
3.
3.
Ignot
Szerintem meg az az elég gáz, hogy senki nem bírja felfogni, hogy a dolgok el tudnak romlani, mindegy, hogy 100e vagy 100millió vagy több, elromolhat, a 100 millió dolláros repülők is lezuhannak. Ez nem valami asgardi csodaszerkezet. Nem kell gépészkedni, elviheted és várhatsz a garanciára 2 hónapot ha gondolod, komolyan ennyi eszetek van?
1.
1.
mdr88
Hát ne haragudjanak meg a kedves Sony, de szerintem elég gáz, hogy a tulajoknak kell "gépészkedni", ahhoz, hogy a 100.000 forintos konzoljuk működőképes legyen :( Kurv@ idegesítő lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...