TV-reklámot kapott a Battlefield 4: Second Assault

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 28.
  • Videó
Link másolása
Megérkeztek az újrafelhasznált Battlefield 3-térképek a DICE legújabb háborús shooteréhez. Az sem árt, ha Xbox One-ra szerzed be, elvégre a DLC ideiglenes exkluzivitást élvez. Itt van róla egy TV-szpot is.

Négy közönségkedvenc térképet tartalmaz a Second Assault DLC, amely már elérhető Xbox One-ra, igaz, csak akkor jutsz hozzájuk, hogy Premium-tagsággal rendelkezel. Máskülönben december 3-ig kell várnod rá, a többi platform tulajdonosának pedig még tovább. Az EA már a TV-csatornákon is reklámozza a csomagot.

6.
6.
Uhu123
Én sajnos azt kaptam, amire számítottam. Ugyan azt, mint a BF 3 esetében. Néhol gyengébb, néhol magasabb minőségben. Azokat a barátaimat, akik még nem vették meg a BF4-et, próbálom lebeszélni a vásárlásról. Majd egy év múlva, nyomott áron talán megéri, de amit az EA a Battlefield sorozattal művelt, azt nem fogom megbocsátani nekik. Nem rossz játék, de még mindig játszhatatlanul bugos és nagy kínok közepette sikerül megszülnie a DICEnak a második patchet...
5.
5.
mestermagyar
LoL, látszik elment az érdeklődés. nem sok komment érkezett. :D
3.
3.
HerodPK
Hát azért tegyuk hozzá hogy az air superiority meg valami uj mod ami azzal fug ossze szerintem jon a chine risingba, mert van badge bomber kiserethez , az air superiority meg adja magát szerintem az kell védeni vagy ilyesmi. engem inkább a dragon teeth érdekel majd lehet tényleg jon a titkos dinos co-op moka.
1.
1.
divikszusz
Ebből nekem úgy tűnik, hogy a Battlefield 4 csak a BF3 DLC-je :) De azért várom már a december 3-mat, hogy újra Metrózhassak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...