Alien: Isolation - az első screenshotok?

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 13.
  • Képek
Link másolása
Nem, még mindig nem jelentették be hivatalosan az Alien: Isolationt, viszont az első screenshotok már kiszivárogtak róla. Egyre biztosabb, hogy Amanda Ripley videojátékhős lesz.

Négy napja már volt egy Alien: Isolation-szivárgásunk, és most itt a következő: négy ingame screenshotot kaptunk a The Creative Assembly berkeiben készülő Alien-játékról. Az Eurogamer úgy értesült, hogy a képek valódiak, mondjuk most már inkább csak az a kérdés, hogy a Sega vajon mikor szándékozik bemutatni az Amanda Ripley főszereplésével készülő játékot...

11.
11.
Sznfctm
A nemtom hány évvel ezelőtti AvP2 azért elég jó játék volt, azt a szintet azóta se sikerült pl sztoriban megugrania egy alien-játéknak sem.

Az Amanda Ripleys ötlet elég ostoba és erőltetett szerintem, de ettől a játék még lehet jó, ha rendesen meg van írva meg össze van rakva.

Egyébként meg szerintem jó, hogy a SEGA semmit nem mondott még erről, a Colonial Marinest 6 évre előre bemutatták, aztán mi lett belőle, meg pláne még arra a gyengécske produkcióra is mennyit kellett várni... :P
10.
10.
colonialmarine
A nép könyörög egy jó parás Alien játékért! Velem az élen..
A colonial marines okozta sokkot épp sikerült kihevernem
8.
8.
pjoco
Most vettem meg közelmúltban a Colonial Marines-t PS3ra a Store-on. 1600Ft-ra volt leértékelve. De komolyan mondom nektek még annyit se ér az a játék. Bűn ronda, Bűn bugos. 3 évvel ezelőtti AVP kenterbe veri.
7.
7.
Simonus18
Végre a masterpiece Alienhez lehet köze ennek, nem a drágalátos Alienshez. Horrornak kell lennie, nem fostos akciónak, ámen.
6.
6.
markoci555
2. , 3. kép nagyon megfogott, nem győzöm kivárni amíg jön valami videószerűség
4.
4.
ArrowCross
Ha Alien játékról van szó, akkor én már sem a képeknek, sem a videóknak nem hiszek. Az alien colonial Marines mély nyomot hagyott bennem és ezt nem pozitívumként írtam. De azért mégis csak azt kívánom, hogy annak legyen igaza akiszerint ez a játék jó lesz.
3.
3.
dBLOOD
#1: Talán jobb lesz, elvégre a Gearboxot nem engedték a közelébe...
1.
1.
Ghost26Dave
Hát nem tom.sztem ez se lesz több mint colonial marines.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...