CoD: Ghosts - traileren a season pass finomságai

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 20.
  • Videó
Link másolása
Az Activision mindent elkövet annak érdekében, hogy a rajongók jó előre bebiztosítsák maguknak a Call of Duty: Ghosts soron következő négy DLC-jét. Ha season passt vásárolunk, akkor ingyen frissíthetünk a next-gen verziókra is.

A 49,99 dollárba kerülő season pass-szel négy DLC-hez férhetünk hozzá a jövőben, s egy csomó más prémium tartalomra is rátehetjük a kezünket. Sőt, ha májusig bérletet váltunk, akkor extra költség nélkül frissíthetünk a next-gen verziókra is.

Kiderültek a DLC-k címei is: Onslaught, Devastation, Invasion és Nemesis néven érkeznek a többjátékos térképeket, fegyvereket és Extinction-pályákat tartalmazó csomagok. A season pass megvásárlása után azonnal miénk lesz a Team Leader Digital Pack, amely egyedi testreszabási cuccokat tartalmaz, illetve a Free Fall DLC-térképet is magába foglalja.

13.
13.
Breaker
Nem szoktam ilyet mondani, de orulok hogy warezoltam a ghosts-ot. SLI-s gépem van és olyan optimalizalatlan a render engine, hogy minden SLI usernél 1 fps-re is leesik es szaggat, + eltunnek a tárgyak a scope a fegyverrol, vibralva. Igy kiadni valamit nagyon amator fejlesztocsapatra utal, 1 forintot sem adnek erte amig nincs hozza végleges hivatalos fix, nem pedig nvidia inspectorral drivert hackelni kelljen sufniban.
12.
12.
PrimYaz00
#11: egyáltalán nem túlzás... a codoknál rendszeres, hogy vmi probléma mindig van: fekete képernyő indításkor, vagy vmi értelmetlen error, vagy az átlagos, hogy 1 résznél állandóan kidob, plusz még mindig nem megy... előfordul mi? amúgy normális játék ott kezdődik, hogy ilyet nem kell javítani és megnyugodhatsz a bf4 sem normális, mielőtt kijelented habzó szájjal, hogy bf fan, ha nem, akkor ne vedd magadra, vegye magára az akire vonatkozik
11.
11.
#8: Jaj ezek a túlzások, hogy elindítani nem lehet a kampányt, röhej már :) PS4-en 1 hete annyi volt, hogy törlődött a campaign ha kikapcsoltad a gépet, tegnapelőtt már meg volt a fix, most már rendesen megy, ennyi. Előfordul.
10.
10.
Falcon
kár hogy nem lehet felmásolni a ps3-ra a ghosts-t mert úgy tölt és annyit a multinál hogy majd kiugrik az olvasófej ( super slim )
8.
8.
PrimYaz00
#2: Elnézést uram, ha a poéngyárat keresi akkor tovább kell állnia. A codnál agyatlan fan barátom, a kampányt sem tudom rá venni, hogy elinduljon, melyik is a bugos...
7.
7.
Rakottkrumpli
#5: http://0.tqn.com/h/humor/1/H/m/M/-/-/Wat.jpg
6.
6.
Lorthirash
#5: bocsi a hibákért mobilról írok
5.
5.
Lorthirash
az csak elején vokt gond vannak még de nm vészes de a bf4 úgy is sokkaljobb a cod az konzolosoknak készül már régóta (egy gagyi arcade lövölde)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...