The Last of Us - nem lesz több single DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 24.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog szerint nem lesz több egyjátékos DLC a The Last of Ushoz, ami azt jelenti, hogy a Left Behind után csak multis kiegészítők érkeznek a posztapokaliptikus címhez. Ellie (és Joel) históriája tehát véget ér.

A The Last of Us-rajongók jól becsüljék meg a február 14-én érkező Left Behind DLC-t, hiszen ez lesz az első és utolsó single DLC a játékhoz - tudtuk meg a fejlesztők közösségi szakemberétől, Eric Monacellitől.

S mi vár ránk azután? A multiplayer módot nyúzók örülhetnek, hiszen a Naughty Dog továbbra is támogatja az online küzdelmeket új pályákkal és egyéb extrákkal.

Ám azok se essenek kétségbe, akik Ellie története miatt kíváncsiak a játékra, elvégre a Left Behind DLC "igazán hosszú lesz", bár ez attól függ, hogy milyen nehézségi szinten és milyen vérmérséklettel nyomjuk végig.

Uncharted 4 csak jövőre?

Monacelli szerint "kétséges", hogy az Uncharted következő része 2014-ben jelenik meg, s ugyanez a helyzet a The Last of Us GOTY-kiadásával is. A DLC-kkel teletömött verzió sem biztos, hogy idén fog napvilágot látni. Elképzelhető, hogy 2014-ben Naughty Dog-játék nélkül maradunk?
16.
16.
spikee576
Ezegy fantasztikus gem aki kihagyja nagy elmenytol fosztja meg magat,hajra Naughty Dog!!!
15.
15.
msmester
#12: Ajjaj akkor inkább megnézem a gameplayt. Mert "sajnos" jön nemsokára a WD és még Beyond is kéne...
12.
12.
JackBauer
#10: Vegyél egy vinyót, az a 12 GB használhatatlan, nem is értem minek dobják piacra ezt a változatot, csalóka mert olcsónak tűnik, csak venni kell hozzá HDD-t és ahhoz egy keretet is ami kb. ugyanannyi mintha egy 500 GB-os PS3-at vennél.
10.
10.
msmester
Lehet életem első dlcje lesz.
Vajon a 12gb-os ps3ra ráfér?
Számításaim szerint ha 2015ben jön az uncharted 4 akkor max 2016-7 lehet TLoU 2..
9.
9.
Csoola
A The Last of Us az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Ideültem a gép elé, kb. 20 perce játszottam végig. Este fél 8 körül álltam neki, hogy folytassam, azóta fel sem álltam, kb. levegőt alig vettem. Sokkolt!
8.
8.
Ra1D3n
És nekem ugrott a sok fanboy, mikor azt mertem mondani, hogy valószínűleg nem lesz idén Uncharted... Tehát a PS4-re lényegében legfeljebb 1 olyan cím jön amit érdemes figyelemmel követni(ez ugye a The Order című produktum) 2014-ben. Anyway, itt az OFF-nak véget is vetnék.

Amúgy kíváncsian várom ezt a single DLC-t. Ennek a címnek nem a multija fogott meg, bár az se rossz, de multi DLC-ért nem perkálok, ezért még hajlamos vagyok pénzt adni. Amúgy nem is kell szarásig rakni egy játékot single DLC tartalmakkal, jó ez így, hogy csak ez az egy tartalmi bővítés lesz a játékhoz.
7.
7.
PaulBlake
TLoU szerintem így tökéletes ahogy van. Én végig vittem PS3-on és örülök hogy megvettem. Sajnos a Left Behind-ot nemfogom játszani ( Max. egy GameStart-ot nézek meg ) mert vettem PS4-et, de csak remélni tudom hogy kiadják majd PS4-re is. És az hogy U4 csak jövőre jönne, az se baj. Dolgozzanak rajta csak, folytatódjon a legkirályob ex.cím PS4-en is ! :)
6.
6.
JackBauer
#3: Nem hinném, hogy a ND. ettől félne:D
5.
5.
BloodyDeath
Hát én nagyon várom. Iszonyatos egy játék. Én imádom.
4.
4.
Akkor már csak egy TLoU 2-ben reménykedek.
3.
3.
theo9311
Pedig Joel-ben nagyon sok lehetőség van, egy spin-off Tess-szel, vagy a balhé Tommy-val... De azt is értékelni kell, hogyha egy gárda belátja, hogy nem biztos hogy tartani tudná a mű színvonalát, itt szerintem ettől félnek.
2.
2.
GabbyXD
Szerencse hogy nem csinálnak belőle Call of Duty-t!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...