Quadrant - már megint egy ijesztő indie cím

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A független HKFiftyOne Games első játéka a Quadrant lesz, amely egy belső nézetű túlélő horror. Az anyagból már megérkeztek az első teaserek, és ezek alapján tényleg ijesztőnek tűnik!

Oké, igazság szerint a Quadrantot már vagy egy hete bemutatták, de valamiért csak most pörgött át a mainstream sajtón a játék - de legalább átpörgött, kár is lett volna elszaladni mellette!


A Quadrant egy belső nézetű túlélő horror lesz, amit a független 
HKFiftyOne Games fejleszt. A történet szerint 1979-ben járunk, mikor a NASA kutatóbázisát egy biológiai veszélyt jelentő szivárgás miatt lezárják. Mi a takarítócsapat tagjaként érkezünk, és ahogy azt az első teaserek sejtetik, nem lesz zökkenőmentes a munka: a katódsugárcsöves monitoroknál már csak a padlót beterítő vértócsák ijesztőbbek.

A Quadrant PC-re és Macre készül, 2014 augusztusában jelenik meg.

8.
8.
zsocwargear
#6 Condemned... :D Jó játék volt, meg persze FPS, de sehol nem volt ahhoz a hangulathoz képest, ami a Doom 3-ban volt. :)
7.
7.
Trapyd
4.
4.
#2: A FEAR 3 nekem nagyon bejött, de már az is rég volt, jó lenne tényleg egy horror FPS!
3.
3.
Pharaoh
Hááát! Érdekes! Nekem egyenlőre egy Outlast-XCOM-Area 51 kombónak tűnik, ami elég katyvasz, ebben a stílusban és témakörben a Routine szerintem minőségibb lesz (és főleg "megsüvegelendő", hogy azt egy, azaz egy darab ember fejlesztette nagyrészt és csak nem rég csatlakozott a Lunar Software)! Meglássuk ebből mit hoznak ki, de a Routine, az Alien: Isolation, a Daylight, és a The Forest mellett nem sok esélyt adok neki!
2.
2.
zsocwargear
Remélem lesz benne stukker is, a Doom 3 óta nem volt jó horror FPS... talán még a F.E.A.R. első része tudott jó pontokat szerezni ilyen téren.
1.
1.
suresz
itt óriás hangyák lesznek!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...