Bővített traileren a Need for Speed-film

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 3.
  • Cooltúra
A Need for Speed-mozi nem árul zsákbamacskát, csak álomverdákat, csajokat, országúti akciót és kissé blőd sztorit, amiből a maximumot hozza ki a Breaking Badből ismert Aaron Paul. Most hosszabban is belenézhetünk.

Hogy szükség van-e a Need for Speed filmváltozatára, azt döntse el mindenki maga, ám ha egy ütős popcornmozira vágysz tavasszal, akkor érdemes lesz beülnöd a Dreamworks Studios alkotására. A korábban már látott trailer bővített változata landolt nálunk.

A Need for Speed március 14-én kerül a filmszínházakba.

18.
18.
shatterhand
#17: lááál
te se menj kritikusnak
17.
17.
dBLOOD
LOL Casual paraszt film a casual parasztoknak...
16.
16.
vortel
hát ez tök olyan lesz mint az előző néhány NFS játék, észre vettem benne a HP, a MW és a RUN jeleneteit is, jó lesz ez :D
15.
15.
RangerFox
Mindenkinek más az ízlése, és kövezzetek meg, de nekem tetszik. Valahogy tetszik. Megmagyarázhatatlan dolog ez, de...
13.
13.
viktro
csak én akartam lefele tolni a bal analóg kart az ugratásos jeleneteknél? :o
12.
12.
shatterhand
Ha nem lenne világos egyeseknek ez egy film. Fa..nak keresel itt a realítást, ha ez egy NFS mozifilm. Mégis mit vigyenek filmre? Bill Gates vezesse a kocsit vagy vmi arab olajherceg? Világos,hogy 200al nem fogsz túlélni semmit vagy frontális ütközésnél nem repülsz a levegőbe megpördülve stb,stb. Ezért találták ki a hatásvadász jeleneteket. Ha reális lenne 5percig se tartana a film.
Popcorn mozi. Beülsz, rágcsálsz, szürcsölsz azt kész. De mivel a trailer alapján nem fog tetszeni akkor meg ezt mind megspórolod.
10.
10.
azureknight0715
A halálos iramba sorozat első 3 része volt jó ami még a kocsikról és a versenyzésről szólt. 4. résztől kezdve nem több mint egy 1X nézhető akció film. Ez a film meg tényleg csak akkor lesz sikeres ha az autokra és a versenyekre fogják a hangsúlyt emelni és nem az akciójelenetekre.
9.
9.
maktub
A Halálos iramban-sorozat szerintem nézhető kategória. Nem több, és csak néha kevesebb.
7.
7.
n_csacsi
#4: ez a film a gagyi, hatásvadász..el sem tudom képzelni, hogy lehettek képesek ezt leforgatni..
6.
6.
hahota
#4: A fiatal IT milliárdosok kb ilyen korban járnak. Miért ne lehetne egy 30-40 éves "fiatalnak" ilyen autója? A Fast and Furious a 5-6 résztől már emészthetetlen, az első 3-4 nagyon tetszett.
4.
4.
Nothing
Őszintén remélem, nem egy újabb Fast and Furious-féle gagyi, hatásvadász, übermacsós, cickóringatós, félsci-fi baromságot hoznak ki belőle (Jesszus, már annak is a 7. részét forgatják pedig már az elsőnél el kellett volna kaszálni az egész szutykot...). A film talán majd arra is magyarázatot ad, mit keresnek millió dolláros luxus sportkocsik ilyen kis tejfelesszájú fickók/csajok alatt (talán focisták...). :) :) :)
A látvány nagyon rendben van - amennyire 1 percből meg lehet állapítani.
3.
3.
Clayman
Sosem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani erről a filmről, de te.. tet... tet.. tetszik az istenit nekije.
2.
2.
maktub
Az akciójelenetekkel, ahogy elnézem, nem lesz gond, de a többi erősen nyitott kérdés.
1.
1.
Remélem nyárra már lesz HD verzió is! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...