State of Decay - jön a Lifeline DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 12.
  • Letöltés
Link másolása
Folyamatosan bővül a State of Decay világa, a fejlesztők megerősítették, hogy valamikor a jövőben érkezik a Lifeline kiegészítő, amelyben kitolják a határokat, és teljesen új területeket járhatunk be.

A Steam adatbázisa már utalt a State of Decay új DLC-jére, ám az Undead Labs eddig várt a hivatalos bejelentéssel. Túl sok részletet nem árultak el a srácok, annyi biztos, hogy a csomag Lifeline névre hallgat, és "kiszélesíti a horizontot pár kilométerrel".

Jól hallottátok, ez bizony egy új bejárható térképet takar. Nemrég indult a belső tesztelés, így a fejlesztők egyelőre hallgatnak a további extrákról. Egyedül annyi biztos, hogy teljesen új módon nyomulhatunk kedvenc túlélőjátékunkkal. A kibővített lehetőségek, új tartalmak és az okosabb játékmenet már garantált lesz.

További részletek hamarosan.

8.
8.
Giggsy
#5: Ha van single és van multi része a játéknak, már zsigerből nem lehet MMO. Az MMO az kizárólag multiban játszható játékot takar.
7.
7.
Dreadlox
#5: Hát nem tudom, sztem azért sokkal jobb mint a legtöbb zombiapokalipszises játék manapság, mert vannak benne olyan játékmeneti elemek amik más játékokba nincs meg. Pl a csapatmenedzselés, akkor a gyüjtögetés, a helyörségek és még sorolhatnám. Pl nálam hangulat terén sokkal jobban bejött mint a resident evil 6, pedig elvileg az visszanyúlt a gyökerekhez, de nagyon gagyi lett... btw próbáld ki azt h a pálya másik végén vagy, alig van cucc nálad és gyalog csontsötétbe kullogsz haza a karakterrel, ne azt h nappal berontasz a tömegbe full felszerelésbe és hentelgetsz...
5.
5.
Rakottkrumpli
#4: 1. Én magam csak a single részét próbáltam ki, de tudtommal van multis része is. Akkor pedig mmo. De ha nincs, akkor tényleg nem értem a sikerét.
2. A cod hogy jön ide?
3. Ez nem attól gagyi, mert nem piratebay írta a sztorit, meg nem csilivili, hanem mert minden egyes eleme olyan, mintha a fejlesztő csapatnak 24 órája lett volna összerakni a játékot. A harcrendszer vicc, az animációk a half life első részében is jobbak voltak, hangulatot nem tud átadni, a cryengine totál indokolatlan és még folytathatnám napestig.

De végül is ha indie címnek fogom fel, akkor elsőre nem rossz. Még 10-20 ilyen játék és talán egy értelmes produktumot is sikerül majd összehozniuk.
4.
4.
Dreadlox
#3: 1. Nem MMO hanem RPG, nagyon nem ugyan az a kettő. 2. Annyira nem hulladék mint a COD, mivel lehet h nincs Michael Bay féle sztori vagy agyonscriptelt akciók, de attól még szórakoztató tud lenni és sandbox jellegű az egész. Attól hogy nem csilli-villi minden benne, attól még lehet jó, fogd fel ezt egy indie címnek.
3.
3.
Rakottkrumpli
Mikor egy ilyen hulladék is ennyire sikeres tud lenni, akkor rájövök, hogy tényleg bármit el lehet adni csak azzal, hogy mmo...
2.
2.
KeXxX
Kíváncsi vagyok rá bár az irányítás egy kicsit fura nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...