Battlefield 4 - visszatér a Titan mód

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 15.
  • Hír
Link másolása
Izgalmas újdonságra számíthatnak azok, akik befizetnek a Battlefield 4 Naval Strike DLC-jére, a csomagban ugyanis egy új játékmód is helyet kapott, méghozzá a Battlefield 2142-féle Titan újragondolása.

Aki nem emlékezne: a 2006-ban megjelent Battlefield 2142-ben volt egy Titan nevű játékmód, amiben az volt a cél, hogy a csapatok földre vigyék ellenfelük csatahajóját.


A játékfajta úgy csavart egyet a hagyományos Battlefield-formulán, hogy a pályán szétszórt kontrollpontok valójában rakétasilók voltak, ezek elfoglalásával lehetett lőni a rivális hajóra, aminek először a védelmi rendszerét kellett leépíteni, majd utána lehetett közvetlenül is támadni - akár úgy is, hogy felrepültünk a hajóra, és belülről kezdtünk közvetlen rombolásba.

Nos, jó hír, hogy - az egyébként Commander módot is támogató - Titan visszatér a Battlefield 4-ben, igaz, Carrier Assault néven, ami azt is sejteti, hogy nem űrhajókra kell majd támadnunk. (Meg ugye a Battlefield 4-ben ez amúgy is elég meredek lenne.) A régi-új játékfajta a március végén érkező Naval Strike DLC-ben tér vissza, a pályacsomag elsősorban a vízi csatákra koncentrál.

11.
11.
névtelenség
#9: Én is a gametrackert ajánlottam volna de Flash kolléga (nem meglepő módon) megelőzött mint a villám. (oh ezek a szóviccek... behalok).

Na szóval 4 igen izmos szerver van, amik még azután is telítve fognak futni, hogy az apokalipszis 4 lovasa porig rombolta a Földet.

Szóval ahhoz képest, hogy általánosba jár már a gyerek elég jól bírja.
9.
9.
Rakottkrumpli
#4: Nah most felkeltetted az érdeklődésemet!! Többször eszembe jutott, hogy meg kellene venni, mert nagyon jó játék és anno lanban sokat toltuk (bár akkor csak tört verzióval) de mindig elvetettem az ötletet, mert egy régi játék és azok általában eléggé kihaltak szoktak lenni. Szóval mennyire sokan játszanak vele? Megéri megvenni? Nem azt az 1-2 ezret sajnálom rá, csak fölöslegesen nem veszek meg semmit, még ha 200 Ft akkor sem. :D
6.
6.
piskóta
Jól hangzik, de mi a francért vegyem meg, ha az alap játék sem megy rendesen. Hiába az újabbnál újabb patch, hogyha le fagy a játék, pedig az első hónapban minden gond nélkül játszottam. Kib@szott EA.
5.
5.
br1Koo
imádtam a 2142-t, baromi jó hangulata volt, ez a titán mód meg tényleg nagy buli volt.
4.
4.
névtelenség
A 2142-vel a mai napig játszok!

A Titán mód az egyik legjobb dolog, ami a sorozattal történhetett, ezért voltam kicsit érthetetlen, mikor kaptunk egy ilyen se füle se farka BF3-ma. Gyakorlatilag több évnyi innovációt kivettek a sorozatból és kiadtak játékként, hol ott nem volt több egy egyszerű fókusztesztnél (értsd.: kell-e a népnek a BF széria, ha a MedalofHonor nem bírja a CoD ellen).

Kár, hogy DLC-ként kell ezeknek a fícsőröknek visszatérniük, de legalább jönnek. A technológia adott, ahhoz hogy megcsinálják azokat az epikus dolgokat, amiket anno a technológia korlátozott.
Szóval szemünk rajta.
2.
2.
KeXxX
Én az új mód mellé visszavárnám a Tank Superiority-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...