The Order: 1886 - végre megint mozog

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 18.
  • Videó
Link másolása
A Sony még tegnap harangozta be, hogy ma új látnivalókat kapunk a The Order: 1886-ról, és lám, az imént be is futottak: várakozásunk jutalma egy új trailer és egy gameplay jeleneteket bemutató videó.

Ha a szivárgásokat nem számítjuk, a Ready at Dawn játékáról gyakorlatilag a bejelentése nem láttunk semmi újat, de annyi baj legyen, ma vége a böjtölésnek.


Mondjuk az is igaz, hogy a The Order: 1886 első előzetese valójában eléggé sokat mutatott, ugyanis a fejlesztők koncepciója éppen az, hogy összemossák az átvezető és a gameplay jeleneteket: a filmszerű hatás érdekében láthatatlanul váltunk a megrendezett videók, az akció- és a QTE-részek között, ráadásul ehhez nem is kellett lejjebb adni a látvány minőségéből.


A The Order: 1886 PS4-exkluzív lesz, várjuk sok szeretettel!

36.
36.
felegyi
Fogom a fejem... egyedül talán a Division és Ez, ami megmutatja a Next G. adottságait első körben, és már vannak olyanok akiknek mindez szar meg kevés meg pöcsömöccse... nem az a célja egy alig 2 perces első!!! gameplay felvételnek hogy odavissza szard/hugyozd magad, főleg hogy lószart sem láttunk belőle... meggyőzés és "ködoszlatás" szempontjából kiváló, nem a levegőbe beszéltek a fejlesztők amikor az "új" élmény megfogalmazásáról volt szó!
35.
35.
Yanez
Ez az The Order, UC4, Watch Dogs, MGS5 - eddig ez a négy játék érdekel PS4-re, úgyhogy még ráérek venni. Bár ezek közül kettő PS3-ra is jön, de ha már az ember tervez egy PS4-et, akkor adjon a jobbikra! :)

A cikkhez: eszméletlenül szépen néz ki, még ilyen minőségű videón is! És látszik a játékmeneten, hogy nagyon ki van csiszolva az is: tetsztetős kameramozgás, a karakterek mozgása és a színek is pazarul egyediek. Musthave!
34.
34.
mark825
#11 neharagudj hogy ezt mondom de hülye vagy . Mért vettél ps4et most ha jó formán csak a exkluzivok miatt kell? Nem értelek . Mit vársz ? Most jelent meg a nextgen nem fognak egyböl AAA cimek röpködni. Most vettem 1hónapja én is és nagyon elégedett vagyok vele. Pedig nekem csak az AC4 van meg rá. Jön a thief, infamous ss... Másfél hónapja csak AC-vel tolom. Mégse sirok. Ez van ezt kell szeretni majd idövel nem bánod hogy vettél hogy beszereztél egy ps4et :) Addig is játsz mással :)
33.
33.
p3ti
#11: Abszolút nem értem a nyavalygásod... ne haragudj de nem megsérteni szeretnélek, hanem egyszerűen idegesítő ez a fajta elvárás, holott mindenki tudja mivel jár egy Gen. váltás. Az első évbe ne várj csodát, hisz akármennyire gőzerővel promózzák a gépeket, a fejlesztők még csak most kezdik kiismerni a struktúrákat, és csak most fogják felfedezni a gépek "erejét". Mint ahogy a Last of Ushoz is kellett 4 év, így a többi játékhoz is kell legalább ennyi - már ha adsz a minőségre - így hát a konzol megjelenésétől legalább 2 évre van szükség ahhoz hogy legyenek rajtuk normális játékok..
Az összes első szériás konzol rizikós, hisz mi vagyunk azok akik besz*pjuk az első hibáikat, és mi leszünk azok a tesztalanyok, akik miatt jönnek majd a Slim gépek is.

A ps4 eddigi felhozatala eléggé gyatra....ezen nincs mit szépíteni. De aki kicsit utána jár a vásárlás előtt, az pontosan látja hogy mit vesz, és mennyiért veszi.

Ha meg szeretsz játszani, akkor nem csak vakon egy platform előtt fogsz ülni, hanem eltöltöd az idődet más játékokkal is....

Ezek után nem értem mi ért téged meglepetésként?
32.
32.
p3ti
Hihetetlen grafika - Wow. Ha jó lesz a játékmenet / Story is, akkor szívesen látnám a polcomon. Ilyen játékokért simán képes vagyok venni egy PS4et.
31.
31.
KeXxX
hmm.. egész jó. Szinte már túl filmszerű.
30.
30.
ulikedegs
nagyon frankó lesz, várom
27.
27.
#24 De legalább a szobákba ne engedjék be :)
26.
26.
Caine
Nekem nagyon bejön főleg hogy a stílus nagy kedvelője vagyok!
24.
24.
Rakottkrumpli
#19: Ezt hívják falun ködnek...
23.
23.
kastorhun
Látszik hogy szép grafikával is el lehet adni egy játékot
22.
22.
br1Koo
#11: Hidd el ez a játék pontosan olyat fog durrani mint pl a last of us. Lesznek nagyon jó címek ps4-re, alig várom hogy hazafelemenet megvegyem.
20.
20.
b48xll
keresem az álam.....ha a jatekmenet is olyan jo lesz mint graf akkor biztos vétel.....mondjuk ígyis :-D elő is rendelem :-D :-D
19.
19.
Tényleg nagyon szép,csak a látótávolság ne 7-8 (vagy 1,5)méter lenne a többi homály.Ez a trend mostanában sajnos mindkét konzolon.Erőfitogtatás lesz egy emberi arc?
16.
16.
tsulok
#11: Ha csak a minőségi exkluzívok miatt vettél PS-t akkor várhatsz még vagy 2 évet. Kicsit nagyok az elvárások: LoU 4 év fejlesztés után a generáció legvégén jelent meg. Gran Turismoból megint több mint 3 év volt mire kijött egy rész. UC-ból is a 2-3 volt igazán jó, azok se a megjelenés első évében jöttek :S.

Én is így vagyok egyébként, PS4-et majd az exkluzívok miatt veszem meg, de legkorábban a The Division megjelenésekor (nem hiszem h elég jól fog futni a gépemen).
Most még nem nagyon éri meg, de sztem várható volt, h így lesz.
Majd 2-3 év múlva amikor már elég nagy lesz a felhazsnálói bázis, a hardvert is kívül-belül ismerik a fejlesztők jönni fognak a jó játékok.
14.
14.
Dr. Zaius
#10: Marhaság. Nekem megérte... Most akkor mi van?! o_O
Én jól szórakozom vele... Jobban mint az elmúlt évben az Xbox-szal.
Bár nekem futja a 18e-s játékokra és NEM IS SAJNÁLOM RÁ A PÉNZT!
12.
12.
crashpipi
#10: Engem a pénz része nem érdekel. A játékok hiánya bosszant. Jó-jó, hogy költök pc-re és 360-ra is manapság, de szívesebben tolnám az új gépen a gémeket. Az AC4 pl. nagyon nagyon tetszett PS4-en és kicsit sem érdekel, hogy kb 8 ezerrel drágább, mint pc-re.
Meg hát ugye hiába mondják, hogy 100 játék jön idén, ha annak a 70%-a PS Plus szintű (értsd a PS4-es Plus felhozatalra csak!)... ha valami igazán ütős AAA-s exklúzív jönne, arról már tudnánk valami infót azért. :S
10.
10.
Sun9us
#1: Tökéletesen felsoroltad, miért nem érdemes nyitáskor új konzolt venni. Kiadsz kb 150k-t, hogy 17-18k-s tech demókkal, és előző konzolgenerációból átírt (felskálázott) játékokkal játszhass. Fizetős béta teszter vagy. (Ezért hálás köszönet. :D )
9.
9.
Exinor
#1: Hasonló érzések kavarognak bennem is a nextgennel kapcsolatban, nincs játék ami tényleg olyan ujat mutatna ami miatt érdemes lenne egy konzolra beruházni, a folytatások szebb grafikával nem hoznak lázba. Vártam ezt a videót, de nem durrant akkorát, mint amit vártam.
Az utóbbi idöben gondolkozom egy WiiU-n, a rengeteg kimaradt Wii játékkal együtt ez a gép tud olyat nyujtani amit már a PS3/X360 és a nextgen még nem.
A Raymen sikere után várom, hogy ujra elökerüljenek a platformerek és ne csak a Lego játékok vigyék ezt a zászlót, ki ne szeretne látni pl egy uj Crasht a sok hentelös játék után?
8.
8.
h.jozsa
Elképesztő minőség!!! Kell nekem,ja és imádok Gamer lenni!!!
Pont az ilyen játékok miatt.
5.
5.
kopic
A grafikaja meg vmi elkepeszto. *-*
4.
4.
Doc.
#2: Gőzpunk, vagy mi. Nagyon tetszik amúgy, csak azt nem tudom, mikor lesz nekem ilyen masinám, hogy játszhassak is vele.
3.
3.
kopic
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...