Elkeserítő S.T.A.L.K.E.R. megjelenési dátum

  • Írta: zoenn
  • 2006. február 3.
  • Hír
Link másolása
No hobbitkáim, ez van. Drágalátos fejlesztőink hiába hitegettek minket azzal, hogy gyakorlatilag már kész a játék, úgy látszik ez mit sem számít.

No hobbitkáim, ez van. Drágalátos fejlesztőink hiába hitegettek minket azzal, hogy gyakorlatilag már kész a játék, úgy látszik ez mit sem számít. A THQ a mai napon saccolta meg a GSC méltatlan érdeklődésre hívatott túlélő FPS-ének megjelenési dátumát, mely nem más mint 2007 negyedik piaci éve,  gyengébbek kedvéért ez a január-március közötti szakasz.  Nos akárhogy is számolom ez ugye egy teljes év. Kérdés már csak az, hogy egyáltalán elég lesz e arra a játék, hogy akkor is figyelemre méltassuk, párszor eljátszották ezt velünk, többször nem fogják - magam részéről én már minimális elvárásokkal tekintek a cucc elé. Kár érte...

Ugrás a galériához

15.
15.
BK king
Mi aza piaci év? 1 éven belül több piaci éve van? O.o
14.
14.
fojesz
Én is hasonló véleményen vagyok e téren, de azért ha jobban belegondolunk a dolgokba, még bízhatunk a játék sikerében. Nézzük példának a Call of Duty-t. Csúnya grafika (q3-as motor, könyörgöm... :)), mégis remek játékmenet - több tíz év játéka díj. Ha a sztalkinak tényleg olyan jó játékmenete lesz, mint ígérik, akkor még kezünk közé kaphatunk egy remek fps-t. Én szeretnék egyet... :)
13.
13.
Scoo
Egy év múlva lehet bármilyen jó a játékmenet a grafikája akkor is nagyon elavult lesz. Ma még épp elmenne, na de egy év múlva! Kár érte.
12.
12.
Hellraider
Szerintem csúnya ez a játék. Ez régen is ilyen volt, vagy csak mot tűnt fel?
11.
11.
Chocho
InGen, kérlek kerüld a személyeskedést a hírkommentekben. Ha bajod van, keress MSN-en, arra van kitalálva. Köszönöm!
9.
9.
InGen
Nem hülyézek te hülye.
8.
8.
InGen
Chocho: hülye vagy ha a Doom3 vagy Q4 késéseit egy kategóriába sorolod ezzel.
7.
7.
sTERNKERN
Egy év múlva ez mehet a levesbe...
6.
6.
lewton6
ez már egy kicsit durva... >:(
5.
5.
fojesz
Sebaj, addig tán lesz olyan gépem amin el is fut a gamma! :)



Avi: most találtam egy 2001. szeptemberi hírt, melyben leírják, hogy készül a játék, akkor még simán Oblivion Lost néven... :)) Szal nem semmi, ez emberek. :)
4.
4.
Chocho
Ez lenne a játék, melyet oly régóta várok, és most...nem tudom.Még MINDÍG hiszek benne! Amúgy meg a minimális elvárásos dologról annyit, hogy a Doom 3-at és a Quake 4-et is csúsztatták, mint álat (a HL2-ről nem is szólva), mégsem írtatok ilyeneket. Szerintem ez nem fair.
3.
3.
Avium
hany eve is huzodik ez a game? mintha mar 3 eve lattunk volna rola videokat.. (vagy 4?) engem akkor erdekelt volna, de mar tavaj is ugy gondoltam h ebbol soha se lesz semmi...
2.
2.
Myko Alto
Szerény véleményem szerint ez így nem fog menni gyerekek. Sokmindent beveszünk és sokáig türjük, hogy szórakozzanak velünk, de szerintem ennek most igencsak vége! Részemről teljes a felháborodás! Nekem bőven elég volt a HL2 annak idején hogy tolódott egy évet, bár arra megérte várni, viszont erre nem tudok már mit reagálni, hacsak azt nem, hogy szórakozzanak mással!



Duke témához pediglen csak annyit, hogy az lesz a Világ 8. csodája...vagy 9.! NE-VET-SÉ-GES! (Myko elvtárs bemérgesedett)
1.
1.
Halfer
Halfer sóhajt egy nagyot majd földhöz vágja az egeret.

ez van ... lassan leteszek erről a játékról ... pedig de szép volt, talán túlságosan is :'(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...